Micii antreprenori din Botoșani ”au dat lovitura” de ziua lor! ”Leu cu leu îmi iau BMW” (Foto, Video)

A fost forfotă mare pe Pietonalul Unirii, în prima zi de vară! Copiii și-au sărbătorit ziua ”prin muncă”. Mai exact, și-au scos din case jucăriile, au dat frâu liber imaginației, au preparat sucuri și limonadă.

Micii antreprenori din Botoșani ”au dat lovitura” de ziua lor! ”Leu cu leu îmi iau BMW” (Foto, Video)

   Foto: Știri Botoșani / Florin Timofte

Încă de la ora 10:00, pe Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani, târgul „Micul Antreprenor” a început să prindă viață.

Tarabe improvizate, altele atent meșteșugite, cu ”firme” care mai de care mai bucuclașe sau reclame haioase, jucării mari și mici. Toate pentru a atrage cumpărătorii.

”Magazin de jucării / Lichidare de stoc / Leu cu leu îmi iau BMW”, se putea citea la unul dintre micii ”comercianți”, reclama fiind din anul 2023. Însă cum perseverența este sufletul succesului, aceeași reclamă a fost completată astfel: ”2024. BMW nu am reușit, anul acesta am revenit”. Tot pentru a face marfa mai atractivă, de vânzare a apărut și Bombo Limonada la 5 lei, cu ”Iasminuță” și ”Lămâiță”.

Adulții au urmărit cu răbdare întreaga desfășurare, unii au cumpărat jucării, alții s-au amuzat negociind sau propunând noi idei de afaceri.

Dacă unii dintre copii au fost însoțiți de părinți, alții au luat totul pe cont propriu. Nu puțini au fost cei care au renunțat să vândă pe bani, alegând să facă schimb de jucării cu alți mici ”antreprenori”.
 



















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un colegiu de renume și o școală rurală din Botoșani, decorate de Klaus Iohannis de Ziua Educaţiei!

astăzi, 13:05

”Onorăm rolul esenţial al tuturor celor care sunt parte a procesului de învăţământ în ghidarea tinerilor noştri pe calea cunoaşterii şi a asumării valorilor pe care se...

Carmen, o mamă văduvă din Botoșani, are nevoie urgent de ajutor după operație! (Foto)

astăzi, 12:41

”O poate aduce cineva cu mașina de la spitalul din Iași sau o poate ajuta cineva cu bani pentru a căuta o mașină care să o aducă acasă?”, este mesajul transmis public de către pre...

Diplomă de Vrednicie pentru botoșăneanul care salvează inimi: ”Este o onoare care ne amintește de misiunea noastră profundă” (Foto)

astăzi, 10:48

Vlad Plăcintă a primit, din partea Înalt Prea Sfinției Sale Teofan, Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, Diploma de Vrednicie pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul ...