Lecții și responsabilități, în functie de zodie!

Lecții și responsabilități, în functie de zodie!

Ne-am nascut cu responsabilitati, incercari din care putem sa invatam, putem sa atingem noi dimensiuni ale constiintei si ale intelepciunii.

Berbec
 

Fiind primul semn din zodiac, Berbecul reprezinta primul stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Energia bruta a vietii, care este primul pas spre a face parte din Univers, este evidenta in caracterul si personalitatea nativului Berbec. Ca responsabilitate karmica, cel nascut sub semnul Berbec trebuie sa inteleaga ca nu este centrul Universului, ci parte a ordinii sociale a omului.

Taur
 
Taurul, al doilea semn din zodiac, reprezinta al doilea stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Primul lucru pe care omul il foloseste este perceptia senzoriala - vazul, auzul, simtul tactil - tocmai de aceea, Taurul are ca responsabilitate karmica conservarea perceptiilor senzoriale pe care le considera esentiale in viata. Ceea ce el vede, aude sau atinge reprezinta realitatea pozitiei sale in lume.

Gemeni
 
Al treilea semn din zodiac reprezinta al treilea stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Geamanul merge mai departe de nevoia Berbecului pentru energia bruta a supravietuirii si cea a Taurului de a experimenta prin simturi lumea materiala. Nativul din aceasta zodie are ca responsabilitate karmica intelectul pe care omul trebuie sa il dezvolte pentru a intelege Universul.

Rac
 
Fiind al patrulea semn din zodiac, nativul Rac reprezinta al patrulea stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Pentru Rac, nevoia nu este cea de supravietuire individuala (precum se intampla la primele trei semne), ci aceea a supravietuirii prin perpetuarea speciei. Ca responsabilitate karmica, Racul reprezinta simbolul fertilitatii si al iubirii, al protectiei.

Leu
 

Cel de-al cincelea semn din zodiac, stralucitorul Leu, reprezinta al cincelea stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Nevoia sa dominanta este de a dezvolta chemarea creativa a omului. Ca responsabilitate karmica, nativul din aceasta zodie trebuie sa uneasca mintea si sufletul si sa dezvolte armonios individualitatea creativa.

Fecioara
 
Al saselea semn din zodiac, Fecioara, reprezinta al saselea stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Daca nevoia Leului este de a descoperi si dezvolta individualitatea si potentialul creativ, Fecioara are ca responsabilitate karmica gasirea modalitatilor prin care un individ isi poate pune cel mai bine in valoare talentele si abilitatile native.

Balanta
 
Balanta, al saptelea semn din zodiac, reprezinta al saptelea stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Primele sase semne aduc in prim-plan atentia omului asupra intelegerii individualitatii si a dezvoltarii acesteia. Celelalte sase semne din zodiac isi indreapta atentia catre om in raport cu ceilalti, catre umanitate ca un intreg. Ca responsabilitate karmica, Balanta este mediatorul dintre individ si societate, un simbol al echilibrului in relatii.

Scorpion
 
Al optulea semn din zodiac personificat prin nativul Scorpion reprezinta al optulea stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Astfel, el are ca responsabilitate karmica grija pentru dezvoltarea emotionala a indivizilor in cel mai important colectiv - familia. Scorpionul trebuie sa inteleaga emotiile umane si rolul pe care il joaca in calatoria misterioasa a vietii.

Sagetator
 
Fiind al noualea semn din zodiac, nativul Sagetator reprezinta al noualea stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Asa cum Sagetatorul are ca responsabilitate karmica intelegerea si controlul puterii emotionale, Scorpionul are ca responsabilitate karmica intelegerea si controlul oferite de cunoastere. El este un adevarat simbol al curiozitatii intelectuale.

Capricorn
 
Capricornul, al zecelea semn din zodiac, reprezinta al zecelea stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Pentru ca individul a reusit sa castige putere prin emotii si cunoastere, este responsabilitatea karmica a Capricornului sa il initieze prin controlul autoritatii, iar autoritatea se castiga respectand regulile pe care societatea civilizata trebuie sa le respecte pentru a progresa.

Varsator
 
Al unsprazecelea semn din zodiac este Varsatorul si reprezinta al unsprazecelea stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Daca pentru nativul din zodia Leu, prioritara era individualitatea creativa a unei persoane, Varsatorul are ca responsabilitate karmica integrarea acesteia in societate. Capricornul initiaza regulile si normele din societate, iar Varsatorul ajuta societatea sa functioneze prin oameni.

Pesti
 
Fiind al douasprazecelea (si ultimul) semn din zodiac, Pestii reprezinta al douasprazecelea stadiu in evolutia omului si a locului sau in Univers. Nativul din Pesti are responsabilitatea karmica de a folosi tot ceea ce a fost invatat si asimilat pentru a crea perfectiunea omului ca individ si ca intreg al umanitatii. Tocmai aceasta perfectiune este cea care ii ofera omului locul sau de drept in Univers.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
486

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
265

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
95

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...