Invitație pentru părinți: "Haide Mamă, haide Tată!", astăzi, la Casa Tineretului!

Astăzi aveți prilejul de a le oferi părinților o poveste de iubire! De la ora 18.00, în sala Casei Tineretului Botoșani. Un concert cu momente de tandrețe și emoție, de râset și plâns, de nostalgie și dor.

Invitație pentru părinți: "Haide Mamă, haide Tată!", astăzi, la Casa Tineretului!

Oamenii nu au povești, ei înșiși sunt povești de iubire și apar în lume din povești de iubire. Spectacolul "Haide Mamă, haide Tată" este o poveste de iubire, un prinos de recunoștință și prețuire pentru cei care ne-au făcut, care au fost și care suntem.

Aveți prilejul să vă invitați părinții la un eveniment de suflet, să le oferiți o fărâmă de bucurie. Dincolo de problemele cotidiene, dincolo de greutățile și beteșugurile trupești, există momente în care Viața merită celebrată.

"Vă facem, așadar, o aleasă poftire la un moment de tandrețe și emoție, de râset și plâns, de nostalgie și dor", transmit organizatorii.

Concertul va avea loc joi, 11 mai, ora 18.00, la Casa Tineretului.

Participă Corul Seminarului Teologic Liceal Botoșani, Corul clasei a III-a a Școlii nr.7, Corul de copii din Vorona Mare.

Dirijor: Pr. Teodor Cenușă, Pr. Sandu Olivian. Acompaniamentul Maestro Sorin.


INTRAREA LIBERĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
777

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
76

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
301

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...