Ilona la Vocea României: Botoșăneanca nu a întors niciun scaun, dar Chirilă i-a apreciat ”timbrul misterios”! (Foto, Video)

Ilona Dănilă, expert în comunicare și marketing, nu a reușit să îi convingă pe antrenori cu piesa „Ilona”. Tudor Chirilă avea cu totul și cu totul altă așteptare de la ea.

”Nu băgăm ceva în scenă ca să nu se întâmple nimic cu acel lucru. Povestea ta a început cu pușca și anume timbrul ăsta misterios cu care ai început piesa, așteptam ca vocea asta să se ducă undeva, asta e motivul pentru care eu nu m-am întors”, a spus Tudor Chirilă.

”Faptul că ești aici, chiar dacă nu s-au întors patru scaune, reprezintă o victorie”, i-a transmis și Horia Brenciu.

Ilona are 23 de ani, este din Botoșani și este specialistă în comunicare și marketing într-o corporație cu sediul în Franța. Este o fată studioasă, isteață încă de mică, bursieră încă din copilărie.

Nu are nicio pregătire muzicală, nu cunoaște nici notele muzicale. Spune că a învățat să cânte după ureche. Cu toate acestea, crede că are o voce bună și așteaptă să evolueze. Spune că nu are o voce obișnuită.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au respins 2.650 euro mită de la un conducător auto prins beat la volan! (Video)

astăzi, 10:34

Duminică, 27 octombrie, în jurul orei 2.30, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Botoșani au fost sesizați de către...

Andrei Tcaciuc, un spectacol despre ”oamenii care se grăbesc” într-un oraș al energiilor culturale (Video)

astăzi, 09:58

Coregraf și performer botoșănean de origine ucraineană, Andrei Tcaciuc a urmat cursurile programului Coregrafie din cadrul Universității Națională de Arte „George Enescu” din Iași...

Peste o sută de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European: oferta AJOFM

astăzi, 09:56

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 142 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Germania 60 locuri de mun...