Ce trebuie să știi înainte de a juca la cazinourile live

Ce trebuie să știi înainte de a juca la cazinourile live

În cazinourile online moderne, mai totul stă sub semnul live-ului. Departamentul de relații cu clienții poate fi contactat în timp real prin servicii precum Netbet live chat, iar jocurile de masă sunt acum cu dealeri reali.
Mai există și secțiunea de mese electronice, dar este oarecum ilogic să joci un joc controlat de computer când ai posibilitatea să te distrezi la ruletă sau la blackjack exact ca într-un cazinou real, în compania unui dealer care întreține o atmosferă destinsă și îți explică regulamentul atunci când este cazul.

Înainte de a accesa secțiunea live a oricărei platforme de gambling, este bine să ai în vedere următoarele aspecte:

Ai voie să joci doar la operatori licențiați

Dacă ești pasionat de jocuri de noroc, cel mai important lucru de știut este că te poți distra numai pe platforme operate de companii care dețin licență ONJN. Așadar, asigură-te că este legal cazinoul online la care vrei să îți deschizi cont. Informația este disponibilă în subsolul paginii principale, unde sunt precizate numărul și valabilitatea licenței. În cazul în care joci pe o platformă neautorizată, riști o amendă de până la 10.000 de lei.

Unele cazinouri au oferte promoționale speciale dedicate

Cazinourile online legale au oferte promoționale de bun venit care pot reprezenta un adevărat „magnet”. Este adevărat, cele mai multe se adresează pasionaților de păcănele, dar există și operatori ce pun accentul pe jocurile din secțiunea live. Fondurile suplimentare de bun venit pot fi folosite și în această secțiune, iar pentru clienții deja existenți există oferte cum ar fi cea prin care primești un premiu dacă pariezi pe numărul norocos la ruletă, iar bila se oprește pe acel număr.

Unele mese au locuri limitate

Spre deosebire de jocurile electronice, din considerente tehnice, unele mese live au locuri limitate. În lobby este precizat numărul de locuri disponibile pentru fiecare masă și câte mai sunt libere. Această limitare nu ar trebui să reprezinte o problemă, deoarece platformele de top au minim 40 de jocuri, deci ai unde să alegi.

În plus, presupunând că nu ar mai fi locuri la masa pe care o preferi, situația se poate schimba din moment în moment, pentru că jucătorii vin și ies.

Miza minimă este mai mare decât la mesele electronice sau la sloturi

O altă particularitate comparativ cu jocurile electronice este reprezentată de pragul mai ridicat al mizei minime. La mesele live este greu să găsești un joc în care să pariezi 0,20 lei per rundă sau mai puțin (există păcănele la care poți să dai rotiri și cu 0,05 lei). Situația este justificată, deoarece operarea unui cazinou live presupune costuri mai însemnate decât cele cu o platformă „obișnuită”.

Apar cheltuieli cu salariile crupierilor, cu închirierea spațiului în care este amenajat cazinoul, cu elementele de decor, cu utilitățile etc. În mod normal, în dreptul fiecărei mese live sunt specificate miza minimă și miza maximă.

Există mai multe versiuni ale aceluiași joc

Principale de jocuri live sunt ruleta, blackjack-ul și baccarat-ul. Operatorii oferă mai multe  versiuni pentru același joc, astfel că într-un cazinou online poți găsi zece variante de ruletă, douăsprezece de blackjack și șase de baccarat. Între ele pot fi diferențe mici, doar de opțiuni de pariere, dar și diferențe majore. De exemplu, din cauza simbolului „00” în plus, avantajul casei la ruleta americană este mai mare decât în cazul ruletei europene (5,26% vs 2,7%).

Rezultatul unei runde nu poate fi anticipat

Jocurile de cazinou, deci și cele din secțiunea live, țin exclusiv de noroc. Rezultatul unei runde nu are nicio legătură cu ce s-a întâmplat în rundele precedente, așadar este imposibil să încerci să îl ghicești „pe baze științifice. La pariuri sportive, pentru analizarea meciurilor de fotbal sunt folosiți algoritmi care, în timp, își dovedesc eficiența dacă sunt construiți așa cum trebuie. La mesele live, nu te poți raporta nici măcar la statistici. Informația că la „8” a ieșit de patru ori în ultimele 50 de runde la ruletă, iar „17” de două ori nu spune absolut nimic.

Cel mai bine este să trăiești clipa și să încerci să te distrezi. Nu căuta „rețeta secretă” de câștig, pentru că ea nu există.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
465

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
60

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
78

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...