Ce spune despre tine ziua de naștere!

In functie de ziua in care v-ati nascut puteti sa va determinati o parte a caracterului ascuns al fiecaruia – atat al vostru cat si al partenerilor personali sau chiar de afaceri. 

Ce spune despre tine ziua de naștere!

Putini sunt cei care stiu ca ziua de nastere are o mare importanta in stabilirea unui horoscop personal si in determinarea punctelor slabe - mai ales - ale fiecaruia. Mai mult, in functie de ziua in care v-ati nascut puteti sa va determinati o parte a caracterului ascuns al fiecaruia – atat al vostru cat si al partenerilor personali sau chiar de afaceri. 

In fond, daca va cunoasteti partenerul puteti spera la o relatie sentimentala extraordinara sau la una de afaceri deosebita. Iar daca sunteti sinceri cu voi insiva, cunoscandu-va punctele forte si slabiciunile puteti sa va infruntati Destinul de pe alte pozitii.

Ziua 1
Simbolizeaza liderul de grup, persoana care conduce si care isi doreste sa conduca. Fire independenta, face totul pentru a-si duce la indeplinire o idee, un gand, fara sa renunte la lupta. Aveti capacitatea de a acumula nenumarate cunostinte dar trebuie sa rezistati, in cele din urma, tentatiei de a domina totul in jur, pentru ca riscati singuratatea. Sceptici fata de cei din jur, va bazati mai mult pe judecata proprie decat pe sfaturile celorlalti. Incercati sa fiti sinceri cu voi insiva si veti obtine totul in viata.  

Ziua 2
In general sunteti o persoana echilibrata, sensibila dar la dispozitia celorlalti si la atmosfera din jur. Gresiti atunci cand puneti prea tare la inima critica si de multe ori va judecati prea aspru in comparatie cu ceilalti. Compania celorlalti este foarte importanta si va simtiti foarte bine acolo unde este armonie. Este binecunoscuta abilitatea voastra de a negocia aranjamente intre oamenii implicati in conflicte, puteti intotdeauna gasi cuvintele portivite in situatiile critice. De asemenea puteti fi muzicieni talentati si va puteti gasi implinirea ca artisti.

Ziua 3
Sunteti o persoana intelectuala si preferati munca mentala. Va exprimati foarte bine si puteti comunica idei unor mase mari de oameni. Situatiile sociale, cu grupuri mari de oameni nu sunt o problema si de aceea va recomand un serviciu in domeniul relatiilor cu publicul sau educational. Este foarte probabil ca sunteti o persoana cu o popularitate foarte mare si nu va este greu sa va prezentati in lumina cea mai buna. Poate ca ceilalti va considera atat de atractivi deoarece nu va ascundeti personalitatea, ci o scoateti si mai tare in evidenta. Odata ce v-ati hotarat care este calea in viitor, nu va va fi dificil sa va gasiti succesul.

Ziua 4
Aveti abilitatile practice foarte dezvoltate si acordati atentie detaliilor atunci cand lucrati. Oricand primiti o sarcina noua este foarte clar ca nu veti precupeti nici un efort pentru a o duce la bun sfarsit, chiar daca aceasta va suprasolicita. Simtul de responsabilitate nu va va permite sa lasati un lucru neterminat. Cateodata puteti fi foarte morocanosi si odata ce v-ati apucat de un lucru nimeni si nimic nu va poate sista. Poate ca ar fi bine daca ati asculta si de opinia celorlalti. Uneori este bine sa va lasati convinsi de cei din jur pentru a ramane flexibili din punct de vedere intelectual si pentru a nu ramane blocati pe o idee. Este important sa apreciati bunatatea oamenilor daca nu doriti ca acestia sa se indeparteze. Ar trebui sa incercati sa fiti mai diplomati, chiar daca acest lucru se intampla arareori si chiar daca este sub demnitatea dumneavoastra.

Ziua 5
Aveti nevoie de libertatea proprie si va place sa faceti lucrurile in felul vostru. Din punct de vedere profesional ar fi foarte bine daca v-ati deschide propria afacere deoarece ati avea doar propriile reguli de urmat. Creativitatea si forta pentru o asemenea afacere nu reprezinta o problema deoarece sunteti foarte buni in a-i motiva pe ceilalti. Incercati orice atata timp cat nu va plictiseste. Daca viata va deveni o rutina, veti face tot ceea ce va sta in putere pentru a schimba aceasta situatie. Oricand aveti necesitate de idei noi, remediul preferat este o excursie intr-un loc indepartat. In compania altor oameni va treziti la viata si puteti fi foarte incantatori. Probabil ca nu va plangeti nici de faptul ca sexul opus nu va acorda destula atentie, dar trebuie sa invatati sa deveniti un partener de viata responsabil, care nu fuge la cele dintai semne ca libertatea i-ar fi ingradita. Veti gasi intotdeauna o cale sa va bucurati de viata. In acest sens puteti fi doar invidiati.

Ziua 6
Sunteti o persoana placuta, iubita de cei din jur, de multe ori prea timida pentru a le arata celorlalti cu autentic ce puteti face. Aveti probabil o voce foarte placuta, chiar daca nu va place sa deschideti gura ca sa va plangeti. Handicapul cel mai mare pot fi inhibitiile. Pentru a depasi acest handicap aveti necesitate de putin ajutor din partea unei persoane in care aveti incredere. Talentul dumneavoastra de a darui celor din jur va face sa va sintiti foarte bine, mai ales atunci cand puteti fi de ajutor. Sunteti atasati de camin deoarece aici gasiti protectie si motivatie. O profesie buna ar fi in domeniul medical.

Ziua 7
Poate sunteti diferiti de ceilalti si nu vedeti nici un motiv de conformare la ordinele primite. Aveti propriile cerinte asupra propriei persoane si nu va intereseaza absolut deloc ceea ce cred ceilalti despre voi. Veti fi foarte bucurosi daca va veti gasi locul in care sa va folositi de abilitatile. Un serviciu traditional, cu un sef autoritar, nu va va aduce niciodata fericirea. Nu sunteti usor de multumit si tindeti sa analizati meticulos propriile realizari. Chiar si pasiunile sunt diferite de ale altor oameni. Sunteti deschisi catre pemisticism, ezoterism sau domenii asemanatoare. Va atrage tot ceea ce este necunoscut si misterios iar in decursul vietii va veti dezvolta foarte mult intuitia. Poate va va fi mai usor in viata daca va veti familiariza cu modul de gandire al altor oameni.

Ziua 8
Stiti exact ceea ce vreti sa obtineti si aratati acest lucru si celor din jur. Nu va ascundeti optiunile si aveti foarte rar dubii privitoare la propria persoana. Sunteti plini de energie si aveti un spirit antreprenorial foarte bine dezvoltat. Aceasta deoarece vedeti foarte rapid rezolvarea problemelor, cunoasteti oamenii si sunteti dispusi sa riscati ceva nou. In ceea ce priveste chestiunile financiare sunteti o persoana care actioneaza cu prudenta si aveti o atitudine corecta in ceea ce priveste banii. Aceasta inseamna ca sunteti dispusi sa cheltuiti banii pentru a va distra, dar si in scopuri caritabile. Cateodata va place sa le aratati celorlalti cat de importanti sunteti. Se poate spune ca aveti o anumita mentalitate de sefi sau poate ca un fel de autoritate innascuta. Cand va simtiti bine puteti fi foarte generosi va suparati foarte rar. Poate ca va trebui sa va controlati putin greutatea.

Ziua 9
Sunteti o persoana sensibila cu foarte multe calitati. Predispozitia de a vedea numai lucrurile bune din ceilalti oameni poate sa conduca la situatii in care se va profita de voi. Participati intens la trairile si gandurile altor oameni, in principal sunteti o persoana care iubeste oamenii si cautati mai degraba factorii unificatori si nu diferentele. Capacitatea voastra este infinita dar ar fi de preferat sa nu va supraincarcati - fiecare isi atinge limitele odata. Faceti parte dintre oamenii care spera sa poata face lumea mai buna. Daca vine un moment cand veti dori sa va destindeti, faceti o calatorie lunga. Familiarizarea cu alte culturi poate fi fascinanta si poate avea un efect benefic asupra dumneavoastra. De asemenea, muzica sau alte activitati artistice pot fi un mod foarte bun de relaxare.

Ziua 10
Sunteti nascuti pentru a va gasi singuri drumul in viata. Ceilalti vor fi impresionati si vi se vor supune. Probabil ca v-ati stabilit de timpuriu telurile si mergeti pe cale cu hotarare. Foarte rar acceptati ajutorul celorlalti. Este foarte probabil sa acordati ajutor celor din jur chiar si pentru a fi un exemplu in acest sens. Insistati sa va pastrati individualitatea. Nimeni nu are nimic impotriva acestui lucru deoarece reusiti sa duceti la bun sfarsit lucrurile de care va apucati. Realizarile va sunt impunatoare, aveti putere si puteti finaliza actiunile incepute. Inainte de a incepe sa va plangeti, va dublati eforturile. Daca nu va simtiti confortabil la locul de munca ar fi mai bine sa incepeti o afacere pe cont propriu, deoarece sunteti dispusi sa va asumati responsabilitatile si sa coordonati intreaga activitate.

Ziua 11
Acest cifra joaca un rol important in numerologie, deoarece impreuna cu numarul 22 formeaza echipa numerelor "magice". In general se poate spune ca ati acumulat destule informatii pentru aceasta perioada a vietii. Varietatea abilitatilor de care dispuneti va poate face viata grea atunci cand va trebui sa alegeti directia pe care trebuie sa evoluati. Aveti planuri marete si preferati sa aveti de toate. Ati fi mai bucurosi daca nu ati pierde timpul plangandu-va ci analizand sufletul dumneavoastra si trecand peste temeri. Cateodata gandurile va sunt foarte incalcite desi solutia este langa voi. Nu mai complicati lucrurile si acordati mai multa atentie intuitiei decat sa va blazati si sa acceptati lucrurile asa cum vin ele, crezand ca asta este destinul vostru. Totul se invarte in jurul individualitatii cu care ati fost inzestrati si modul in care va veti gasi locul in societate.

Ziua 12
Marea majoritate a vietii dumneavoastra este centrata in jurul relatiilor cu partenerul de viata si cu prietenii, deoarece asa va gasiti fericirea. Aveti nevoie de o atmosfera placuta si relaxanta pentru a va simti bine si a arata celorlalti latura dumneavoastra cea mai buna. In perioada in care au fost intrunite toate conditiile va iesi la suprafata si capacitatea dumneavoastra de a face lucruri practice. Veti avea posibilitatea de a organiza lucrurile, ceea ce va va oferi un sentiment de securitate. Daca lucrurile nu merg bine pentru dumneavoastra, va puteti pierde complet echilibrul. In acest caz ar fi bine sa nu mai depindeti atat de mult de anturaj si sa va concentrati pe propriile calitati si ambitii.

Ziua 13
Este foarte greu pentru ceilalti sa va cunoasca daca v-ati facut un zid de protectie in jur. Latura emotionala iese prea rar la iveala. Daca asa stau lucrurile, ar trebui sa-i lasati pe oamenii din jur sa inteleaga ce se intampla si sa intariti astfel relatiile de prietenie. Poate va este frica sa nu pierdeti respectul celorlalti daca va aratati sensibilitatea. De aceea incercati sa dati tonul si sa-i fortati pe ceilalti sa mearga in ritmul vostru. Pe termen lung acest comportament ar putea fi neplacut si ati putea ramane la un moment dat singuri, sau ati putea fi atat de entuziasmati de ceea ce faceti, incat ati putea solicita imposibilul de la cei din jur. Relaxati-va si incercati sa faceti un lucru agreabil care sa va binedispuna si prin intermediul caruia sa va puteti regasi.

Ziua 14
Sunteti o persoana instabila si aveti necesitate in permanenta de o schimbare. Intotdeauna va trec mii de idei prin cap si daca veti avea ocazia sa le puneti in practica va veti putea manifesta creativitatea. Cel mai mult apreciati schimbarile, indifereant cat de dese ar fi acestea. Aceasta energie este comparabila cu cea a semnului zodiacal Gemeni sau cu planeta Uranus. Ar fi bine sa aveti pe cineva care sa aibe grija sa nu pierdeti calea cea buna si sa nu va manifestati excesiv comportamentul excentric. Va trebui sa incercati sa va stabilizati viata in caz contrar veti pierde sirul sarcinilor pe care le aveti de indeplinit si nu veti duce nimic la bun sfarsit. Curiozitatea fara margini este responsabila de dezvoltarea dumneavoastra in viata.

Ziua 15
Sunteti o persoana aparte de calma si extrem de populara, deoarece oricine se simte bine in preajma voastra. Nu va faceti griji sa renuntati la vreo miscare atat timp cat le sunteti de folos celorlalti, aratandu-va astfel solidaritatea. Puteti sa va implicati emotional in sentimentele altor persoane si nu va feriti de obligatii organizationale sau orice alta sarcina de care profita toata lumea. Este foarte important ca toate acestea sa se defasoare pe baza de voluntariat. Daca acest lucru nu este posibil sau daca sunteti presati atunci fie ripostati fie plecati. Aveti capacitatea de a aduce armonia si de a-i "infecta" si pe ceilalti cu calmitatea voastra. Aveti necesitate de un mediu in care sa fiti acceptati asa cum sunteti si unde va sunt apreciate calitatile. Este foarte important parteneriatul si relatia de prietenie cu ceilalti. Probabil ca veti avea o imobil foarte buna cu partenerul de viata.

Ziua 16
Daca va veti folosi de extraordinara capacitate intelectuala in dezvoltarea abilitatilor spirituale, veti fi un om bucuros. Probabil ca va petreceti mult timp in contemplare, urmarind discursul filozofic si cautand sensul vietii. De aceea este posibil ca uneori sa pareti absenti. Aveti un interes scazut in lucrurile practice de zi cu zi,precum banii, serviciul sau locuinta, dar recunoasteti ca exista o anumita necesitate si abordati lucrurile pragmatic. In toate acestea este foarte important sa nu va neglijati intersele intelectuale sau artistice, care va vor permite sa va exprimati. Nu dati curs tendintei perfectioniste ci incercati sa va multumiti cu ceea ce produceti. Asteptarile voastre ii vor face si pe ceilalti sa sufere. Nu ar trebui sa lasati gandurile negative sa va descurajeze. Incercati sa stati foarte mult in preajma oamenilor care au firi voioase.

Ziua 17
Va place sa aveti grija de familie si de prieteni si sunteti o persoana deschisa si sociabila. Prin felul de a fi va place sa munciti din greu o zi intreaga doar pentru a le putea oferi ceva seara celor iubiti. Aici apar cele doua laturi contradictorii ale personalitatii dumneavoastra: puteti fi special de duri cu competitorii in afaceri dar puteti arata mila atunci cand este cazul. Poate ca veti suferi din cauza ca trebuie sa va armonizati numeroasele calitati cu personalitatea dumneavoastra. Totusi nu trebuie sa va faceti griji deoarece aveti un simt al afacerilor foarte bine dezvoltat, ceea ce va va asigura echilibrul pe aceasta latura.

Ziua 18
Va paziti independenta si nu doriti sa va bazati pe nimeni sau pe nimic, chiar daca aveti necesitate de ajutor. Munciti din greu deoarece doriti sa va petreceti timpul constructiv, fara a pierde din energie. In timpul in care munca s-a incheiat va place sa ascultati muzica sau chiar sa cantati. Va place sa calatoriti si folositi orice ocazie pentru a face o excursie undeva. Parteneriatul cu o persoana responsabila este foarte important. Va trebui dar sa va dezvoltati aptitudinile de comunicare pentru a le putea impartasi si celorlalti ce se intampla cu voi. Va este relativ usor sa simtiti ceea ce simt ceilalti si sa le intelegi starile. Aveti propriul sistem de valori si propriul cod moral pe care il respectati cu strictete. Daca va veti urma interesele, veti avea o viata incantatoare si aventuroasa.

Ziua 19
Aveti toanele voastre ceea ce le face celorlalti dificila sarcina de a va cunoaste mai bine. Acest lucru nu are dar importanta deoarece sunteti foarte ocupati si mergeti prin viata mai mult dupa instinct decat dupa judecata. De-a lungul vietii veti trai diferite experiente extreme, chiar periculoase, dar, asta este modul de viata pe care vi l-ati ales. Totusi, va trebui sa invatati sa tineti cont de nevoile altor oameni si sa va orientati catre satisfacerea nevoilor umanitare. Daca nu, veti achita un pret pentru actiunile dumneavoastra. In principiu, creativitatea v-a scos intotdeauna din orice situatie. Cand este vorba de parteneriate, nu va duceti orbeste inainte, deoarece intuitia v-a mai jucat feste.

Ziua 20
Sunteti o persoana foarte sensibila si aveti necesitate de dragoste pentru a va arata abilitatile. Familia este foarte importanta deoarece va ofera protectie si securitate. Poate ca in timpul in care v-ati asigurat securitatea veti incepe sa va cultivati talentele artistice. Veti lua decizii bazate pe judecata rationala si nu pe emotii. Celorlalti nu le este intotdeauna usor sa stie de ce va comportati intr-un anumit fel si de asemenea oamenii au greutati in a va intelege toanele. In ciuda acestor aspecte preferati sa traiti si sa lucrati in echipa. Veti reusi sa rezolvati obligatiile mici si importante legate de societate.

Ziua 21
Oamenii sunt atrasi de dumneavoastra si puteti fi o persoana foarte sarmanta atunci cand va doriti acest lucru.Totusi aveti calea voastra si nu lasati pe nimeni sa se amestece. Daca aveti o relatie de cuplu serioasa aceasta atitudine v-ar putea crea probleme si partenerul s-ar putea simti neglijat. Desi suferiti daca viata sentimentala nu se ridica la nivelul asteptarilor, va aparati foarte bine libertatea. De asemenea gasiti mereu pe cineva pe care doriti sa-l aduceti acasa. Va faceti timp pentru decorarea casei si sunteti cunoscuti pentru bunul gust pe care il aveti. Ar fi bine daca v-ati coordona mai bine actiunile si sa finalizati lucrurile vechi inainte sa incepeti altele noi.

Ziua 22
In numerologie, 22 este un cifra foarte special - ar fi trebuit deja sa observati ca sunteti diferiti fata de ceilalti oameni. Nu ar fi exagerat sa spunem ca lucrurile au fost intotdeauna usoare pentru voi. Viata este cea mai mare provocare si depinde de dumneavoastra daca o acceptati sau nu. Aveti abilitati practice si o vointa puternica. Cateodata complicati lucrurile cand nu trebuie si ar trebui sa fiti mai toleranti pentru a nu fi deranjati de ceva sau cineva. In timpul in care v-ati pus ordine in viata veti fi in stare sa-i ajutati pe ceilalti sa-si schimbe vietile si sa faca o multime de lucruri minunate. Trebuie doar sa nu va abateti de la ideile voastre si sa fiti sinceri cu propriul "eu". Poate ca sunteti instabili psihologic dar acest lucru nu reprezinta de fapt decat o expresie a sensibilitatii voastre. Este important sa nu luati totul dintr-odata, ci sa mergeti pas cu pas - si aceasta pentru a nu fi descurajati. In general veti fi o persoana plina de succes, in orice intreprindeti, daca nu va veti gandi numai la voi, ci si la ceilalti.

Ziua 23
Pe langa alte abilitati extraordinare, va bucurati si de talentul de a estima si examina cele mai diverse situatii, oferindu-le celorlalti sugestii folositoare. Sunteti o persoana care evita sa primeasca ajutorul celorlalti deoarece apreciati independenta si nu vreti sa va bizuiti pe altcineva decat pe voi insiva. Sunteti mandri si va aparati cu pricepere valorile. Cunostiintele de cultura generala va ajuta sa tineti pasul in orice discutie. Probabil ca v-ati maturizat de la o varsta frageda si aveti capacitatea de a va pune in locul partenerului. Tineti pasul cu moda si sunteti flexibili ori de cate ori o solicita situatia. Desi aveti toate sansele sa urmati o cariera de succes, veti fi la fel de bucurosi si cu o viata casnica.

Ziua 24
Sunteti un ghem de energie si faceti foarte rar pauze. Interesele voastre sunt foarte variate si sunteti vazuti cel mai des in locurile pline de miscare. Sunteti angajati in actiuni voluntare si aveti talente organizationale, deoarece nu va este teama sa acceptati consecintele succesului sau esecului. Pe de alta parte ar trebui sa nu extindeti aceasta atitudine de a avea grija de toate si de toti. In orice caz va trebui sa invatati sa aveti incredere in calitatile oamenilor. Mai ales, daca aveti copii, va trebui sa incercati sa definiti lucrurile pentru minte pentru ca mai apoi sa le explicati aceste lucruri si lor. Este posibil sa suferiti deoarece incercati sa faceti prea multe lucruri dintr-o timp si ramaneti fara energie. Ar fi bine sa-i mai lasati si pe ceilalti sa preia stafeta si sa va relaxati.

Ziua 25
Viata este grea datorita atitudinii foarte critice pe care o aveti. Nu sunteti o persoana deschisa si vorbareata si va pastrati gandurile pentru dumneavoastra. De aceea, foarte putini oameni se pot glorifica ca va cunosc. Sunteti foarte pretentiosi si faceti o parere de om incrancenat asupra celorlalti, datorita efortului depus pentru a avea succes. Aveti idei bune si o intuitie foarte bine dezvoltata. Poate ca n-ar fi rau sa va gasiti un loc singuratic si retras unde sa invatati sa va relaxati. In plus, aveti necesitate de o persoana alaturi pentru a va sustine atunci cand veti avea o cadere nervoasa. Incercati sa nu mai complicati viata atat de mult, deoarece puteti fi indusi usor in eroare si puteti gresi foarte des.

Ziua 26
Familia este foarte importanta. Va simtiti impliniti atunci cand sunteti inconjurati de cei dragi. Probabil ca aveti mai multi copii sau v-ati dori sa-i aveti in viitor. Gospodaria va functiona fara probleme datorita spiritului vostru organizatoric, pe care de altfel l-ati putea folosi si la servici. Va intelegeti foarte bine cu oamenii deoarece sunteti o persoana cu o popularitate extrem de mare. Este foarte greu sa va concentrati gandurile in clipa de fata deoarece nu uitati niciodata nimic, indiferent daca este bine sau rau. Se pare ca aceasta atitudine nu este foarte logica dar aceasta este ceva la care veti mai lucra. De asemenea, aveti tendinta sa va ganditi la prea multe lucrurie deodata si de aceea proiectele incepute odata nu au fost terminate. In ciuda acestui aspect negativ, oamenii sunt incantati de voi.

Ziua 27
Ati fost o persoana rasfatata de succes. Aveti abilitati extraordinare si duceti la bun sfarsit tot ceea ce va propuneti. Cand ceva nu va reuseste, va incrancenati foarte tare. Aceasta va avea ca efect scaderea increderii, lucru negativ de altfel pentru toata lumea. Va fi foarte greu sa va gasiti o profesie care sa va permita sa va manifestati asa cum sunteti si nu numai sa primiti si sa executati ordine. Preferati sa fiti vostru sef si chiar aveti calitati de conducator. Partenerii vostri nu vor avea motive sa se planga. Oricine are necesitate de ajutor poate sa apeleze la voi. Se poate spune ca doar motivatia dumneavoastra va fi cea care va determina cat de departe veti ajunge. Pentru a nu va pierde increderea in voi ar fi bine sa nu va fixati telurile prea sus si sa nu va intimidati de probleme minore.  

Ziua 28
Caracterul vostru nu este foarte complicat, sunteti adesea suparati cu mult timp inainte de a spune acest lucru celor din jur. Nu aveti intotdeauna motiv de tristete dar ar trebui sa va puneti in pielea oamenilor cu care lucrati. Nu va place sa executati ordinele altora decat daca este absolut necesar si va enervati foarte tare daca trebuie sa faceti ceva care nu va place. De aceea ar trebui sa porniti propria voastra afacere. Cu ambitia si determinarea pe care le aveti ar trebui sa aveti succes. Daca vi se permite, veti arata de ce sunteti in stare, ceea ce dar nu inseamna ca cei din jur va vor aprecia - dimpotriva, acestia va vor invidia. Sunteti un liber-cugetator care are propriile idealuri in viata.

Ziua 29
Sunteti o persoana foarte emotiva, ceea ce poate fi bine in anumite cazuri iar in altele, nu. Probabil ca toanele se reflecta negativ si asupra altor oameni, in general priviti lucrurile in alb/negru: fie va entuziasmati foarte tare fie respingeti un lucru in totalitate. Totusi, la un anumit moment in viata veti observa cate nuante de gri sunt intre alb si negru. Poate ca in acel moment veti putea pune in evidenta capacitatile, poate chiar sa ajungeti o persoana foarte cunoscuta. Este important sa nu lucrati doar pentru telurile profesionale, ci sa cercetati si directia relaxarii. Faceti un efort de a lucra constant si de a va pastra echilibrul interior, in asa fel incat oamenii inocenti sa nu sufere daca va enervati.

Ziua 30
Ar trebui sa va puneti in evidenta creativitatea si sa nu va mai irositi in zadar talentul dumneavoastra. Esential pentru fericirea voastra este sa va gasiti un mod de exprimare a vietii interioare. De aceea, singurele profesii in care veti face fata sunt cele in care trebuie sa va folositi imaginatia. Problema pentru voastra consta tocmai in gasirea unui asemenea serviciu, deoarece nu sunteti genul de persoana focalizata pe munca. In prezent va traiti viata dupa propriile toane, ceea ce va face imprevizibili, dar totusi simpatici. Aveti un fel de a fi incantator ceea ce va permite sa jucati pe degetul mic persoanele de sex opus. Poate ca ar trebui sa acordati mai mult timp pentru o anumita sarcina, deoarece rabdarea si perseverenta nu sunt punctele voastre forte. In plus, sunteti o persoana incapatanata care accepta foarte rar sfaturile celor din jur.

Ziua 31
Sunteti o persoana responsabila si veti depune toate eforturile pentru a duce la bun sfarsit sarcinile care v-au fost atribuite. Daca veti accepta o functie cu raspundere veti arata seriozitate, indiferent despre ce sarcina este vorba. De asemenea, nici munca fizica nu va deranjeaza, atata timp cat stiti ca eforturile va vor fi recompansate material la sfarsitul lunii. Poate ca sunteti o persoana putin prea capricioasa si nu sunteti capabili sa va schimbati atitudinea si modul de gandire la conditiile actuale, dar ceilalti stiu ca se pot baza pe voi. Familia este foarte importanta si depuneti toate eforturile pentru ca membrilor familiei sa le merga bine. Veti fi o persoana care va avea succes la locul de munca daca va veti urmari scopurile si nu va veti lasa indusi in eroare de ceilalti. Nu riscati prea mult deoarece va veti simti foarte rau daca se va intampla sa pierdeti.    Sursa: Horoscop-astologie.ro 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
30

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
179

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
1843

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...