3 dintre cele mai așteptate filme care vor fi lansate în toamna 2022

3 dintre cele mai așteptate filme care vor fi lansate în toamna 2022

Anul acesta a fost unul de revenire pentru industria de cinematografie. Criza din sănătatea publică nu mai afectează în prezent acest domeniu, așadar cinematografele din întreaga lume pot primi din nou în bune condiții spectatorii dornici de a viziona cele mai recente filme. Dacă în 2021 canalele de streaming au fost gaza ideală pentru premiere, acum lucrurile au revenit la normal.

Toamna aceasta, continuă lansarea unor filme care se anunță de mare succes. Este un context promițător, iar producătorii au investit pentru a oferi publicului, pe final de an, filme care vor concura și pentru Premiile Oscar 2023.

Pasionat de supereroi? Dornic de thrillere ori de povești cu dragoste și destine? Interesat de comedii de calitate? Filmele programate să fie lansate în următoarele luni satisfac toate tipurile de public, orice preferință cinematografică.

În ultimii ani, filmele și serialele au fost alături de social media și jocuri online în topul opțiunilor alese pentru divertisment, inclusiv în România. În 2022, au revenit festivalurile de muzică și alte evenimente offline de proporții, însă pasiunea pentru formele de distracție anterior menționate rămâne constant la cote ridicate.

3 dintre cele mai așteptate filme care vor fi lansate în ultima parte a anului 2022

Don't Worry, Darling

Un thriller psihologic american pentru cei dornici de senzații tari! Don’t Worry Darling, regizat de Olivia Wilde, după un scenariu de Katie Silberman, aduce în fața publicului actori precum  Florence Pugh, Harry Styles, Gemma Chan, KiKi Layne, Nick Kroll sau Chris Pine. Producția a avut deja premiera la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, cu recenzii mixte din partea criticilor.

Don't Worry, Darling o urmărește pe Alice Chambers în timp ce descoperă că viața aparent utopică pe care o împărtășește cu soțul ei, Jack, ar putea conține secrete profund sinistre. Acțiunea se petrece la mijlocul secolului trecut, în orașul Victory, California. Curiozitatea lui Alice cu privire la natura muncii soțului ei face acțiunea să curgă spre zone neașteptate.

Black Adam  

Black Adam este un film american de supereroi bazat pe personajul DC Comics cu același nume. Avem parte de un spin-off al producției Shazam! a celor de la DC, lansată în 2019. Film de acțiune și aventură, Black Adam este al 11-lea titlu din DC Extended Universe și are în distribuție actori precum Dwayne Johnson, Aldis Hodge, Noah Centineo, Sarah Shahi, Marwan Kenzari, Quintessa Swindell, Bodhi Sabongui și Pierce Brosnan.

Eliberat din închisoare după aproape cinci mii de ani, Black Adam (The Rock), un anti-erou din orașul antic Kahndaq, ajunge în atenția Societății Justiției din America. El ajunge să învețe cum să fie un erou mai mult decât un răufăcător și trebuie să colaboreze pentru a opri o forță extrem de puternică, un inamic comun.

The Rock = succes pe toate planurile

Cunoscut și sub numele de The Rock, Dwayne Douglas Johnson este unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului (considerat și cel mai bine plătit actor), prezent în prim-plan în numeroase filme de acțiune - aventură - comedie, mai toate de mare succes. The Rock a cucerit publicul în special prin prezența în filmele din seriile Fast & Furious (2001 - 2021) și Jumanji (2017 și 2019).

În timp ce cel mai recent film din franciza Fast & Furious (cel cu numărul 9) a fost lansat în anul 2021, în 2023 urmează să se lanseze Fast & Furious 10, însă The Rock nu se numără printre protagoniști de această dată.

Despre un nou film din seria Jumanji nu sunt informații concrete deocamdată, însă fanii seriei se pot delecta cu jocuri video inspirate din povestea filmului. Jumanji: The Video Game este apreciat de 83% din utilizatori și este disponibil pe platforme Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows și PlayStation 5. Mai mult, există și un video-slot Jumanji - lansat de NetEnt în anul 2018 și care și-a câștigat rapid locul în categoria cele mai bune păcănele online și este disponibil și la o parte din cazinourile licențiate din România cu mize reale sau demo.

Black Panther: Wakanda Forever

Pentru pasionații genului, iată un alt film cu supereroi, bazat pe personajul Marvel Comics Black Panther. Produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures.

Pregătit pentru a fi lansat în această toamnă, Black Panther: Wakanda Forever reprezintă continuarea filmului Black Panther și al 30-lea film din universul cinematografic Marvel. Mulți actori din distribuția originală Black Panther își vor relua rolurile, cum ar fi Letitia Wright, Lupita Nyong’o și Danai Gurira, alături de noi sosiți. Din păcate, Chadwick Boseman, protagonistul principal al filmului din 2018 a decedat în august 2020 la vârsta de doar 43 de ani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
122

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
87

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
258

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...