Weekend in sarbatoare la Dorohoi! - FOTO

Weekend in sarbatoare la Dorohoi! - FOTO
Sâmbătă, 1 mai, şi duminică, 2 mai, incepand cu ora 12.00, pe scena Parcului "Brazi" din Dorohoi au avut loc spectacole gen Serbare Câmpenească, desfăşurate cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncii, respectiv Zilei Tineretului.

Acţiunile au fost organizate de Clubul Copiilor şi Elevilor Dorohoi şi Casa de Cultură Dorohoi, în colaborare cu Primăria municipiului Dorohoi, SC Doroca SA şi Asociaţia "Mugurelul".





Spectacolul de 1 Mai a fost susţinut de copii şi elevi de la Clubul Copiilor şi Elevilor Dorohoi, pe scenă evoluând Orchestra "Mugurelul", dirijată de prof. Marcel Dupu, formaţiile de dansuri populare instruite de Dumitru Roşu, elevi de la secţiunea Teatru a Atelierului fanteziei, coordonator instit. Irina-Maria Chiţoiu.





Totodata, au participat la eveniment formaţia de dansuri "Alunelul" de la Şcoala 8 "Mihail Kogălniceanu" Dorohoi, instit. Leonid Enea şi Dumitru Roşu, cât şi formaţia de dansuri "Lăstăreii" de la Mileanca.

De Ziua Tineretului, dorohoienii au putut urmări pe scenă punctele artistice pregătite de Casa de Cultură Dorohoi şi elevi de la cercul Muzică uşoară vocal-instrumentală, sub conducerea muzicală a înv. Paul-Ciprian Mihai, de la Clubul Copiilor şi Elevilor Dorohoi.
 


 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
16

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
88

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
78

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...