VIDEO "Floarea dorului": Lansare de disc în Parcul Eminescu!

VIDEO "Floarea dorului": Lansare de disc în Parcul Eminescu!
De circa 6 ani își petrece copilăria în cântec participând la concursurile muzicale din orașul nostru și din țară și bucurând inimile copiilor, ale părinților și ale bunicilor cu glasul ei special.

 Încă din primii ani de cântec, Amalia Hrom a fost comparată cu mai celebra Mirabela Dauer pentru vocea care iese în evidență dintr-o mulțime de copii care cântă. Copila care va implini in curand 12 ani își lansează duminică al treilea album. De data aceasta, cu piese românești, cu influențe folclorice.

Cei care au participat de-a lungul timpului la spectacolele grupului Cheia Sol din care face parte și ea știu că micuța Amalia cântă și muzică ușoară, și muzică populară. Discul pe care îl va lansa alături de colegii ei din grupul Cheia Sol se numește "Floarea dorului" și cuprinde 14 melodii.

Este un material de promovare care va fi oferit tuturor celor care duminică vor veni în parc la spectacolele organizate în cadrul proiectului "Vara în acorduri muzicale" derulat de Asociația Cheia Sol și finanțat de Primăria Botoșani. Amalia va cânta melodii de pe discul proaspăt lansat și va acorda autografe tuturor celor care vor fi alături de ea într-o după-amiază atât de specială.
Printre premiile cele mai recente obținute de micuța artistă se numără premiul I la Festivalul Internațional "Music for all" în 2014 și premiul I la Festivalul Internațional "Beyond Borders" de la Chișinău, tot anul trecut.  (Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cozonacul de la Botoșani, premiat la Techirghiol. Festivalul Plăcintelor a atras ca un magnet turiștii aflați pe litoral (Video)

astăzi, 07:22

Orașul Techirghiol a atras ca un magnet turiștii la Festivalul Plăcintelor, aflat la a III-a ediție. Organizat în centrul stațiunii, la frumosul eveniment atracția principală a fost repre...

Calendar ortodox: Astăzi îi cinstim pe Sf. Mc. Chiric şi Iulita și pe Sf. Vladimir, luminătorul Rusiei

astăzi, 07:00
14

Aceasta, după ce l-a născut pe fiul ei pe care l-a numit Chiric, a rămas văduvă. Şi fiind prigoniţi creştinii în zilele lui Diocleţian (284-305), a fugit împreună cu fiul ei &ici...

Focar de pestă porcină africană la granița cu Suceava, localități din Botoșani cuprinse în ”zona de supraveghere”!

Duminică, 14 Iulie 2024
369

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Suceava a declarat focar de pestă porcină africană într-o gospodărie din Slobozia, comuna Zvoriştea.Aceasta, du...