Unul dintre candidații pentru funcția de manager al Filarmonicii din Botoșani, eliminat din concurs

Unul dintre candidații pentru funcția de manager al Filarmonicii din Botoșani, eliminat din concurs

Unul dintre candidații înscriși în concursul pentru ocuparea funcției de manager al Filarmonicii „George Enescu” din Botoșani, a fost eliminat pentru plagiat, potrivit unei hotărâri publicate pe site-ul Primăriei municipiului Botoșani.

Comisia de secretariat numită prin Dispoziția Primarului nr. 271 din 6 aprilie 2022, a anunțat, marți, eliminarea din concurs a Proiectului de Management identificat generic și aleatoriu ca Proiect de Management II.

„Candidatul nemulțumit poate depune contestație asupra modului de respectare a procedurii de organizare și desfășurare a concursului, la Primăria municipiului Botoșani, la Serviciul de Resurse Umane, salarizare, camera 1, în termen de maximum cinci zile lucrătoare de la data aducerii la cunoștință a rezultatului concursului, respectiv până pe data de 31 mai, ora 14:30”, se arată în hotărâre.

În concurs a mai rămas un singur candidat, care urmează să își prezinte proiectul de management în luna iunie, iar apoi să susțină interviul.

Concursul pentru ocuparea acestei funcții a mai fost susținut o dată, acum câteva luni, însă contracandidatul lui Mirel Manea, Raul Chiș a depus contestație.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
732

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1202

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
488

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...