Un mare actor din România așteaptă redeschiderea Teatrului din Botoșani: ”Stau la intrare și rup și bilete, numai să îl văd din nou viu!”

Joacă pe marile scene ale țării, dar și în filme internaționale, fiind astăzi unul dintre cei mai distribuiți actori români.

Un mare actor din România așteaptă redeschiderea Teatrului din Botoșani: ”Stau la intrare și rup și bilete, numai să îl văd din nou viu!”

Vlad Ivanov și-a început cariera în orașul natal. A dezlegat tainele actoriei la Școala Populară de Artă din Botoșani, exprimându-și în dese rânduri recunoștința pentru anii care i-au pus bazele jocului pe scenă.

Vlad Ivanov și Șerban Lazarovici au fost prezenți duminică la Botoșani, la proiecția specială a filmului ”Metronom”, pelicula premiată în 2022 la Festivalul de la Cannes. Evenimentul, care s-a desfășurat în Sala Eminescu a Complexului Rapsodia, a fost organizat de Comunitatea rușilor lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România.

Vlad Ivanov a vorbit despre ”emoția fantastică” ce se naște în sala de cinema sau în sala de teatru atunci când actorul vine în mijlocul spectatorilor săi.

”Suntem foarte emoționați și foarte bucuroși să fim aici. Marele actor Dem Rădulescu spunea: Dragă, noi nu facem filme sau spectacole pe care să le vedem singuri în sufragerie. Mergeți la teatru, mergeți la cinema, să vezi că omul de lângă tine simte ca tine, râde ca tine, plânge ca tine. Lucrul acesta îl simțim și noi când ne întâlnim cu dvs., publicul. În definitiv, ceea ce câștigăm și noi, și dvs., este această emoție fantastică pe care nu pot să o ofere decât astfel de întâlniri. Vă mulțumim foarte mult”. 

Invitație pe scena de la Botoșani. ”Voi fi primul care va călca acolo!”

Ovidiu Ivanov, președintele Comunității Rușilor Lipoveni din Botoșani, l-a invitat pe Vlad Ivanov pe scena Teatrului ”Mihai Eminescu”.

”Îl rog pe Vlad Ivanov să se gândească la un proiect pentru Botoșani, pe scena Teatrului ”Mihai Eminescu”, invitație care l-a făcut pe actorul din ”Metronom” să promită cu entuziasm că, imediat ce teatrul se va deschide, va fi primul care va intra în sala de spectacole.

”Primul voi veni, pe scări vreau să stau, numai să îl văd odată făcut. Am crescut cu acest teatru, țin minte că nu aveam bani să plătesc un bilet întreg și dădeam 4 lei la intrare (era 8 lei un bilet), intram printre ultimii, aveam locul meu pe scară, sus. Am văzut enorm de multe spectacole de teatru așa. Îmi doresc foarte mult ca acest teatru, după atâția ani, să se deschidă. Păcat că au trecut atât de mulți ani și v-au răpit dumneavoastră, celor care locuiți în Botoșani, această bucurie de a merge la teatru. Când se termină teatrul, voi fi primul care va călca acolo. Stau la intrare și rup și bilete, numai să îl văd din nou viu!”, a încheiat Vlad Ivanov.

Citește și „Premiera ca în povești” a edilului din Botoșani suferă amânări! Când va fi inaugurat Teatrul „Mihai Eminescu”


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
22

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
53

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
1035

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...