Un îndrăgit spectacol de teatru, repus în scenă la sfârșitul acestei săptămâni

Un îndrăgit spectacol de teatru, repus în scenă la sfârșitul acestei săptămâni

În acest weekend, actorii Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani, repun în scenă spectacolul „Consiliu de familie”, de Cristina Clemente, traducerea din limba spaniolă - Luminița Voina Răuț

Spectacolul poate fi urmărit la Casa Tineretului, după următorul program: sâmbătă, 27 martie și duminică, 28 martie 2021, cu începere de la ora 18.00.

Din distribuția spectacolului fac parte îndrăgiții actori: Sorin  Ciofu, Lenuș  Moraru, Alexandra Vicol, Petruț  Butuman și Răzvan  Amitroaei.

Regie este asigurată de  Antonella  Cornici iar scenografia de Gelu  Rîșca. De coregrafie se ocupă Victoria  Bucun, video design - Andrei  Cozlac, asistent regie - Ioan  Crețescu

„Cu „uneltele” comediei, noi vorbim despre conflictele dintre generații, despre nevoia tinerilor de a rupe barierele, despre conflictele de idei, despre părinții care au ajuns în secolul XXI, dar nu se pot adapta la noua tehnologie, părinți care vizionează un alt fel de filme și ascultă un alt fel de muzică. Nu spunem, prin acest spectacol, că dreptatea s-ar afla doar la unii sau doar la alții. Publicul va alege!”, au transmis organizatorii spectacolului.

Prețul unui bilet este de 30 lei, iar elevii, studenții și  pensionarii beneficiază de o reducere de 50%, prețul unui bilet fiind de 15 lei.

Biletele se găsesc la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel 0231. 510. 970

Program: 10.00 – 18.00, de marți până vineri, iar sâmbătă și duminică, în intervalul orar 15.00 – 18.00.

Biletele pot fi achiziționate și online, accesând următorul link: https://eventbook.ro/theater/bilete-consiliu-de-familie.


 

 

 

Spune-ne opinia ta