TUDOR GHEORGHE la Botosani: "Chemarea pasarii de acasa"

TUDOR GHEORGHE la Botosani: "Chemarea pasarii de acasa"
Dupa succesul inregistrat cu "Stagiunea permanentelor frumuseti", Tudor Gheorghe a inclus Botosaniul in noul turneu, "Chemarea pasarii de acasa", turneu national care va incepe pe 19 aprilie si se va finaliza la inceputul lunii iunie. La Botosani, concertul va avea loc pe data de 25 mai.

Spectacolul "Chemarea pasarii de acasa" va cuprinde opere insemnate ale poetului si prozatorului Mircea Micu, ale carui volume, tiparite inainte de revolutie, precum si cele de dupa, au cunoscut o larga audienta in randul cititorilor, fiind publicate intr-un tiraj de peste un milion de exemplare.

"Este prima reprezentatie ce face parte dintr-un nou ciclu de restituiri culturale, de aceasta data, poetice, insa vor urma si altele, realizate pe baza lucrarilor altor poeti de seama", dezvaluie Pepino Popescu, presedintele Agentiei Vreau Bilet.
 
Cu doar doua zile inaintea concertului lui Tudor Gheorghe, la Botosani se va afla si Marius Hristescu, dirijorul care l-a insotit pe artist pe parcursul celor 10 ani de turnee cu "Anotimpurile". Cei doi s-au aflat ultima data la Botosani in februarie 2010, cu spectacolul "Stagiunea permanentelor frumuseti - Anotimpurile mele".

Pe 23 aprilie 2010, la ora 18.30, Marius Hristescu se va afla la pupitrul Filarmonicii botosanene, de unde va conduce concertul dedicat Zilei Orasului Botosani, spectacol care va beneficia de prezenta sopranei Diana Tugiu si a baritonului Sandor Balla.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
276

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
331

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
772

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...