Teatrul „Vasilache” deschide noua stagiune cu un spectacol desprins din basme

Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” deschide cea de-a 71-a stagiune cu spectacolul „Prințul fermecat”.  

Spectacolul va fi prezentat joi, de la ora 18:00, sâmbătă, de la ora 11:00 și duminică, de la orele 11:00 și 12:30.

„Prinţul fermecat” este o adaptare, după Fraţii Grimm. Regia artistică este semnată de Florin Iftode, scenografia îi aparţine lui Gelu Rîşca, cu asistența Renatei Voloşcu.

Din distribuție fac parte actorii Renata Voloşcu, Oana Asofiei, Florin Iftode, Alin Gheorghiu, Ioana Buta, Marius Rusu, Cosmin Tanasă, Andrei Bordianu, Pavel Petraşi și Adelina Cojocariu.

Scrisă în 1812, povestea Prințul Fermecat sau Prințul Broască, este prima poveste care deschide colecția de basme populare a Fraților Grimm. Spectacolul Teatrului „Vasilache”, regizat de Florin Iftode, vine cu o noua viziune a poveștii Prințul Fermecat, aducând în scenă personaje noi, cum ar fi ghicitoarea Medusa, doua țestoase Ninja, etc. Acestea Îl vor ajuta pe Prințul transformat în broască de vanitoasa vrăjitoare să redevină om. Eroul poveștii va trece printr-o serie de aventuri în dorința lui de a redeveni om. Singura care-l poate salva este o frumoasă prințesă, al cărei sărut va rupe blestemul aruncat de vrăjitoarea cea rea. Va reuși oare Prințul broscoi să redevină om? Veți afla doar dacă veți fi prezenți în sala de spectacole a Teatrului pentru Copii si Tineret „Vasilache””, a transmis Florin Iftode, regizorul artistic.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani. Preţul unui bilet este de 15 lei.

Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona on line https://www.entertix.ro/.../teatrul-pentru-copii-si... sau accesând www.teatrulvasilache.ro secțiunea Cumpără Bilet, ori de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

Friday, 4 October 2024

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

Friday, 4 October 2024

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

Friday, 4 October 2024

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...