Super Grand Prix obținut de o copilă din Botoșani chiar de ziua ei! - Foto

Competiția a adus laolaltă tinere talente din întreaga lume, mai exact 25 de țări și 1.000 de participanți, oferind o platformă unică pentru dezvoltarea lor artistică.

Măriuca Stan Muraru aduce la Botoșani Super Grand Prix Marele Trofeu al Festivalului "Constelația Talentelor Internațional Festival" din Chișinău!

Cu mândrie și entuziasm, studioul vocal Cheia Sol anunță triumful remarcabil al uneia dintre cele mai talentate eleve, Măriuca Stan Muraru, în cadrul Festivalului "Constelația Talentelor Internațional Festival" din Chișinău, ediția cu numărul 7, desfășurat în perioada 27-30 octombrie 2023.

Mariuca, în vârstă de doar 13 ani, împliniți chiar în ziua concursului, a obținut SUPER GRAND PRIX MARELE TROFEU al festivalului, cucerind inimile juriului și ale publicului cu performanța sa artistică uimitoare a melodiei “Iartă” lansată în anul 1987 de Mihaela Runceanu și a melodiei "And I Am Telling You I'm Not Going", o creatie muzicală extrem de dificilă, lansată în anul 2006 de Jennifer Hudson.

Această ediție a Festivalului "Constelația Talentelor Internațional Festival" a fost una de excepție, aducând laolaltă tinere talente din întreaga lume, mai exact 25 de țări și 1000 de participanți oferind o platformă unică pentru dezvoltarea lor artistică.

Juriul, în număr de 32 de profesioniști recunoscuți în domeniul muzicii și al artelor, a avut sarcina dificilă de a selecta câștigătorii, având în vedere nivelul ridicat de competiție.

Componenta juriului pentru această ediție a festivalului a inclus personalități notabile din lumea artistică, compozitori, profesori de canto, producatori Radio si solisti de muzică.

Juriul a avut dificila misiune de a evalua și de a alege câștigătorii dintr-o competiție extrem de puternică și variată, iar performanța remarcabilă a Măriucăi Stan Muraru i-a cucerit pe deplin. Ea a demonstrat un talent excepțional, precum și o maturitate artistică remarcabilă, care au făcut-o să iasă în evidență în fața celorlalți concurenți. De altfel ea a fost invitată a doua zi în platoul emisiunii "Dimineața la Tezaur" de la Tezaur Media TV, alături de producătorul și organizatorul Festivalului, Eugenia Ursu, și Olga Kuznet, membră a juriului. Emisiunea a fost moderată de către Andreea Mita Cireș.

”O felicităm cu drag pe Măriuca pentru realizările ei de excepție și pentru contribuția ei la promovarea artei și a muzicii în România”, a transmis Oana Pintea Pușcașu, președinta Asociației Cheia Sol din Botoșani.      







 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Diplomă de Vrednicie pentru botoșăneanul care salvează inimi: ”Este o onoare care ne amintește de misiunea noastră profundă” (Foto)

astăzi, 10:48

Vlad Plăcintă a primit, din partea Înalt Prea Sfinției Sale Teofan, Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, Diploma de Vrednicie pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul ...

Razii de amploare, noaptea trecută, în Botoșani. Peste 50 de sancțiuni, un șofer drogat a fost scos din trafic! (Foto)

astăzi, 10:26

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul celor de investigații criminale, a polițiștilor rutieri, a celor din cadrul subunităților de poliție și a jandarmilor și po...

Tânără amenințată cu moartea, botoșănean ridicat de polițiști și băgat în arest! (Video)

astăzi, 09:59

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul ...