Stiri.Botosani.ro: Cum am facut un milion!

Stiri.Botosani.ro: Cum am facut un milion!
In clasamentul traffic.ro, pentru a treia luna consecutiv, Stiri.Botosani.ro a realizat peste un milion de afisari!

Clasamentul pe luna septembrie se prezinta astfel:

Monitorulbt.ro
- 1.393.863 afisari
Stiri.botosani.ro - 1.000.023 afisari

La mare distanta gasim:

Botosaninews.ro - 391.177
Evenimentuldebotosani.ro - 336.322
Botosaneanul.ro - 271.700
Jurnalulbtd.ro - 208.795
Banulbotosanean.ro - 51.888

Evenimentul de Botosani coboara pentru prima data sub Botosaninews.ro. Celelalte site-uri locale, probabil din cauza faptului ca au un numar mic de vizitatori, nu fac public numarul de cititori.

De trei ani alaturi de cititori!

Creat pe 15 septembrie 2008 pentru a veni in sprijinul botosanenilor, indiferent de varsta sau nivel social, Stiri Botosani a mizat de la inceput pe dorinta de comunicare a cetatenilor, precum si pe nevoia de exprimare a opiniilor pertinente vizavi de subiecte de interes local sau national.

Atitudinea incurajatoare a cititorilor nostri fata de redactia Stiri Botosani s-a transformat, de la o luna la alta, intr-o relatie de parteneriat, de sprijin reciproc, pentru care intotdeauna ne vom inclina cu respect.

De altfel, Stiri.Botosani.ro depaseste granitele informatiei clasice, oferind cititorului o alta viziune asupra rolului pe care il are mass-media locala.

Noutatile zilnice oferite de Stiri.Botosani.ro sunt pretexte pentru a crea o comunitate, de a ne cunoaste unii pe altii, dincolo de conflicte, lipsuri sau nesfarsitele lupte politice.

Alaturi de informatiile oferite, Stiri.Botosani.ro devine un partener, un liant intre autoritati, institutii si oameni obisnuiti.


Va multumim!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
12

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
24

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
56

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...