Spectacolele Teatrului pentru Copii din acest sfârșit de săptămână

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din Botoșani invită și în acest sfârșit de săptămână la spectacol.

„Rățușca cea urâtă” -  un spectacol dedicat celor mici, va fi susținut în zilele de joi și vineri, de ora 18:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 11:00.

Regia artistică este realizată de:  Valentin Dobrescu; scenografia îi aparţine lui:  Mihai Pastramagiu; muzica este compusă de:  Cristian Lungu.  

În distribuţie Florin Iftode, Alin Gheorghiu, Renata Voloșcu, Andrei Iurescu, Andrei Bordianu

Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani. Preţul unui bilet este de 12 lei.


„Copiii stau în camera lor” - sâmbătă, ora 18:00, la Studioul de Teatru pentru Tineret. Este o adaptare de Lenuş – Teodora Moraru după Natasa Tanská. Regia artistică: Lenuş - Teodora Moraru; scenografia: Gelu Rîşca, muzica: Toma Rîşca.

Din distribuţie fac parte: Irina Mititelu şi Denisa Dutcovschi

Prețul unui bilet de intrare este 15 lei.


 

Biletele sunt puse în vânzare în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacole!

Spectatorul prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.

(Comunicat de presă)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Studenții vor avea reducere de 90% la călătoria cu trenul și în acest an universitar!

astăzi, 14:14

În contextul începerii anului universitar 2024 - 2025, CFR Călători reamintește că studenții în vârstă de până la 30 de ani, înscriși într-o formă de...

Tomberoane incendiate în miez de noapte, o botoșăneancă a fost dusă la Psihiatrie! (Foto)

astăzi, 13:53

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la platforma de colectare a deșeurilor din zona TEX, din municipiul Botoșani, o persoană de sex feminin, folosind o brichetă, a dat foc la deșe...

Spitalul de Îngrijiri Paliative din Botoșani rămâne închis, ce spune primarul Cosmin Andrei!

astăzi, 13:39

Spitalul de Îngrijiri Paliative din Botoșani este, în continuare, închis. Clădirea nu poate fi preluată încă de municipalitate pentru a fi dată în folosință din ca...