Spectacol pentru copii la Teatrul „Vasilache”. Se joacă „Fram, ursul polar”

Spectacol pentru copii la Teatrul „Vasilache”. Se joacă „Fram, ursul polar”

În acest final de săptămână, pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani se va juca spectacolul „Fram, ursul polar”.

Acesta va fi pus în scenă joi, 13 octombrie, de la ora 18:00, sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 11:00, și duminică, 16 octombrie, de la orele 11:00 și 12:30.                         

Spectacolul „Fram, ursul polar” este regizat după Cezar Petrescu. Regia artistică este semnată de Toma Hogea, cu asistența Mihaelei Ștempel. Scenografia este asigurată de Mihai Pastramagiu, coregrafia de Victoria Bucun și muzica de Radu Sanduloviciu.

Fotografiile au fost realizate de Ghenadie Prisăcaru, iar înregistrările au fost făcute în studioul de înregistrări ELEKTRA – Virgil Prispian.

Din distribuţie fac parte actorii Oana Asofiei, Florin Iftode, Alin Gheorghiu, Marius Rusu, Andrei Iurescu, Ioana Buta, Renata Voloșcu, Adelina Cojocariu șo Pavel Petrași.

«„Fram, ursul polar” este o poveste, din lumea circului, dorită și mult așteptată de copii. Transpunerea scenică aduce, pe scena Teatrului „Vasilache”, un spectacol plin de culoare, cu o muzică originală deosebită, cu actori, cu păpușari desăvârșiți, cu numere de pantomimă, specifice lumii/arenei circului, cu momente coregrafice de excepție și cu actori – păpușari care ating nivelul și măiestria textului.        Spectacolul „Fram, ursul polar” aduce la rampă o multitudine de „ingrediente” specifice artei păpușărești: actorie, muzică, dans, mânuire păpuși (tip wayang și tip bunraku) și, nu în ultimul rând, o bună dispoziție și o plăcere reală a jocului din partea actorilor. „Fram, ursul polar” este un spectacol pentru toate vârstele: copii (preșcolari și școlari mici), educatori, părinți și bunici!», a spus Toma Hogea, regizor artistic.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani, iar prețul unui bilet este de 15 lei.

Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziționa de la sediul instituției, de marți şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
804

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
7187

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1295

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...