Spectacol pentru cei mici, prezentat de actorii Teatrului „Vasilache”

Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani pun în scenă, în acest final de săptămână, un spectacol dedicat celor mici.

Este vorba despre „Nelu GâscăNelu”, în regia lui Florin Iftode, cu asistența lui Alin Gheorghiu. Autorul textului este Maria Gornic, muzica este asigurată de Kevin MacLeod, iar scenografia este semnată de Gelu Rîșca.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Renata Voloşcu, Oana Asofiei, Ioana Buta, Adelina Cojocariu, Cosmin Tanasă și Andrei Bordianu.

Spectacolul „Nelu GâscăNeluʼ” îl puteți viziona joi, de la ora 18:00, sâmbătă, de la ora 11:00, dar și duminică, de la orele 11:00 și 12:30.

Spectacolul Nelu GâscăNeluʼ prezintă păţaniile unui pui de gâscă lăudăros, adoptat de doi vecini nostimi. Din cauza lăudăroşeniei lui, Nelu GâscăNeluʼ  era cât pe ce să fie făcut friptură de către doamna Vulpe. Însă, cum „prietenul la nevoie se cunoaşte”, Măriuca, o fetiţă cumsecade şi prietena gâscănelului, îl salvează pe acesta din ghearele doamnei Vulpe. Vă invităm să vizionaţi un spectacol interactiv, cu păpuşi şi actori, din care copiii vor învăţa că „lauda de sine, nu miroase-a bine!”, spune Florin Iftode, regizorul spectacolului.

Preţul unui bilet este de 15 lei. Acestea pot fi achiziționate și online, de pe https://www.entertix.ro/g/334/teatrul-pentru-copii-si-tineret-vasilache.html sau accesând www.teatrulvasilache.ro secțiunea Cumpără Bilet, ori de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 6 ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

Friday, 4 October 2024

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

Friday, 4 October 2024

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

Friday, 4 October 2024

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...