Spectacol în premieră la Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani!

Botoșănenii sunt așteptați la teatru, în acest final de săptămână, pentru a viziona un spectacol în premieră cu o actriță aflată la început de drum.

Spectacol în premieră la Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani!

Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani invită iubitorii de teatru la premiera spectacolului „Substanță de contrast” de Laurențiu Budău, în regia Oanei Maria Tudoran.

Spectacolul va fi pus în scenă atât sâmbătă, cât și duminică, de la ora 18:00, la Casa Tineretului.

Din distribuție face parte Oana Maria Tudoran, scenografia îi aparține lui Gelu Rîșca, iar coregrafia este realizată de Victoria Bucun. Videografia spectacolului este semnată de Toma Rîșca.

Despre „Substanță de contrast”

La început de drum, o tânără aspirantă este forțată de împrejurări și condiții să realizeze un moment artistic, într-un spațiu atipic, un loc nonconvențional.

„Nici măcar nu trebuia să fiu aici, m-au sunat în ultimul moment.”

„Cuvintele care alină” constituie laitmotivul piesei, actorul în goana după afirmare și confirmare, devine storcător de zâmbete. Se aruncă în vortexul personajelor, alegând următorul „chip” de pe raftul cu măști și defilează pe podiumul vieții cu scheletul la vedere.

Să fii autentic necesită mult curaj, o recunoaștere și o redescoperire de sine viscerală, fiindcă sinceritatea e ca o bombă cu ceas gata să explodeze, vulnerabilitatea înseamnă teren minat, adevărul e dureros, deci, de evitat. Într-o astfel de luptă riști totul pentru a avea totul sau nimic.

„Bucăți de suflet” devine „Substanță de contrast”, o descompunere fragilă pentru o construcție solidă.

Prețul biletului în premieră este de 50 lei. Numărul de locuri la spectacol este limitat, iar intrarea publicului se va face la ora 17:50.

Biletele se găsesc la Casa Tineretului, la Agenția Teatrală din incinta cinematografului „Unirea” și pe https://eventbook.ro/program/teatrul-mihai-eminescu-botosani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
89

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
115

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
982

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...