Spectacol in Gradina de Vara, dupa aproape doua decenii!

Spectacol in Gradina de Vara, dupa aproape doua decenii!

 Scena din spectacolul Ursul  

Pentru prima data după aproape 20 de ani, botosanenii sunt invitati la un spectacol in Gradina de Vara! Evenimentul este prezentat de conducerea Teatrului Mihai Eminescu Botosani ca fiind unul cu rol simbolic, gestul actorilor fiind unul de multumire si recunostinta fata de spectatorii care au intrat in sala de spectacol de-a lungul timpului.

Sambata, 26 iunie, de la ora 21.00, Teatrul Mihai Eminescu Botosani prezinta pe scena din Gradina de Vara spectacolul "Ursul", de A.P. Cehov, un proiect coordonat de Mihai Dontu. 

Distributia:

•BOGDAN MUNCACIU
•CRENOLA MUNCACIU
•RADU DRAGOS
Scenografia: Mihai Pastramagiu


INTRAREA ESTE LIBERA

Conform informatiilor furnizate de reprezentantii institutiei de cultura, Gradina de Vara a fost deschisa ultima data in anii 1991-1992, cu ocazia difuzarii unui film, dupa care a fost inchisa, odata cu demararea lucrarilor de reabilitare a cladirii Teatrului.

Nu foarte multe orase se pot lauda ca au un asemenea loc, Teatrul din Botosani fiind unul dintre putinele din tara a carui scena "are doua fete", una inspre interior, cunoscuta scena dinspre sala mare a teatrului, si posibilitatea unor reprezentantii si in partea celalalta, inspre gradina de vara.

In urma cu cativa ani, a existat intentia de a se da spre reabilitare spatiul, insa consilierii locali ai vremii nu au fost de acord, discutia finalizandu-se la nivelul caietului de sarcini. Singura sansa, in prezent, este reabilitarea acestui loc odata cu lucrarile de modernizare a Teatrului.
 

FOTO: Gradina de Vara, Teatrul Mihai Eminescu Botosani (2008)




 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
4

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
45

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
114

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...