Spectacol despre dragoste și rațiune cu actorii de la Teatrul „Eminescu” (video)

Spectacol despre dragoste și rațiune cu actorii de la Teatrul „Eminescu” (video)

Duminică, de la ora 18:00, pe scena de la Casa Tineretului s-a jucat spectacolul „Îmbătați de dragoste”, după Pierre Marivaux, cu actorii Teatrului „Mihai Eminescu”, din Botoșani.

Regia artistică și ilustrația muzicală a spectacolului sunt semnate de directorul Alexandru Vasilachi, scenografia de Mihai Pastramagiu, coregrafia a fost compusă de Victoria Bucun, iar asistentul de regie a fost Sorin Ciofu.

Pe scenă au urcat actorii Cezar Amitroaei, Petruț Butuman, Silvia Răileanu, Lidia Uja, Sorin Ciofu și Răzvan Amitroaei.

Piesa de teatru a redat lupta dintre rațiune și dragoste, o luptă crâncenă care, pe mulți îndrăgostiți îi pune la grea încercare. Prin haioasele și coloratele personaje întruchipate de actorii botoșăneni, oamenii pot înțelege dacă haina într-adevăr îl face pe om, dacă se poate interzice iubirea pe motiv de apartenență la paliere sociale diferite și dacă în suflet este loc și pentru dragoste, dar și pentru rațiune.

De cele mai multe ori aceste întrebări și le pun toți oamenii, zi de zi, negăsind poate un răspuns. Astfel, spectacolul oferă răspunsurile la aceste întrebări și chiar mai mult.








 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
327

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
712

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
652

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...