Spectacol dedicat preșcolarilor și școlarilor la Teatrul „Vasilache”

Spectacol dedicat preșcolarilor și școlarilor la Teatrul „Vasilache”

În acest final de săptămână, botoșănenii sunt așteptați în sala de spectacole a Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache”, pentru a urmări spectacolul „Tom Degețel”.

Piesa va fi pusă în scenă joi, de la ora 18:00, sâmbătă, de la ora 11:00 și duminică, de la orele 11:00 și 12:30.

Spectacolul „Tom Degeţel", de Valentin Dobrescu este adaptat după o poveste populară din engleză și se adresează preşcolarilor şi şcolarilor.

Regia artistică este semnată de  Valentin Dobrescu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Alin Macovei.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Adelina Cojocariu, Marius Rusu, Ana Apetrei, Florin Iftode, Andrei Bordianu, Andrei Iurescu, Alin Gheorghiu, Renata Voloşcu, Anamaria Chelaru şi Ioana Buta.

Preţul unui bilet este de 15 lei.

 Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache”  se pot achiziționa de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Luni debutează prima ediție a Târgului de Crăciun la Botoșani

Vineri, 9 Decembrie 2022
356

Luni, 12 decembrie, începând cu ora 17:00, se deschide Târgul de Crăciun la Botoșani. Acesta este organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiți...

Șeful IȘJ face apel la oameni pentru ajutorarea unui cadru didactic internat în spital în urma unui AVC. „(...) medicii se luptă să îi salveze viața”

Vineri, 9 Decembrie 2022
2026

Un cadru didactic din Botoșani se luptă din greu să supraviețuiască, după ce a suferit pentru a doua oară un atac vascular cerebral.Prof. Luigi Ionescu de la Colegiul Tehnic „Gheorghe...

Cod galben de ceață până la ora 20:00

Vineri, 9 Decembrie 2022
92

Codul galben de ceață a fost prelungit până la ora 20:00. Pe drumurile din județul Botoșani, din această cauză, se va reduce vizibilitatea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.&Ic...