Spectacol dedicat celor mici pe scena Teatrului „Vasilache”

Spectacol dedicat celor mici pe scena Teatrului „Vasilache”

Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” își așteaptă spectatorii să vizioneze piesa „Frumoasa și Bestia”, în acest final de săptămână.

Spectacolul va fi pus în scenă joi, de la ora 18:00, sâmbătă, de la ora 11:00, și duminică, de la orele 11:00 și 12:30.

„Frumoasa şi Bestia“ este un spectacol de Valentin Dobrescu, după o poveste engleză. Regia artistică este semnată de Valentin Dobrescu, scenografia de Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Alin Macovei-Moraru.

Din distribuție fac parte actorii Adelina Cojocariu, Andrei Iurescu, Marius Rusu, Renata Voloșcu, Anamaria Chelaru, Alin Gheorghiu şi Ana-Maria Apetrei.

„Mai merită povestit subiectul? Cred că nu. Este atât de cunoscut. La început a fost doar o poveste populară engleză, „Frumuşica şi monstrul”. Apoi a fost publicată de Gabrielle -Suzanne Barbot de Villeneuve pe la 1740. Este o poveste din care mari şi mici aflăm cât de puternic este cel mai frumos sentiment uman: dragostea”, a precizat Valentin Dobrescu, regizor artistic.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani. Prețul biletului este de 15 lei.

Biletele sunt puse în vânzare de marți până vineri, la agenția teatrului, între orele 10:30 și 12:30, dar și în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu jumătate de oră înaintea începerii acestuia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1096

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
559

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
913

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...