Spectacol anulat și la Teatrul „Mihai Eminescu”. Au fost programate alte spectacole pentru weekend

Spectacolul „Proștii sub clar de lună”, care ar fi trebuit să aibă loc în acest weekend, a fost anulat, după ce unul dintre actorii piesei s-a îmbolnăvit.

Această piesă de teatru va fi înlocuită cu spectacolele „Casting...Casting...Casting”, sâmbătă, și „Watch Dogs”, pentru duminică. 

Sâmbătă, de la ora 18:00, va avea loc „Casting...Casting...Casting”, după Lucian Băleanu. Regia artistică și coloana sonoră sunt semnate de Alexandru Vasilache, coregrafia este compusă de Victoria Bucun, iar scenografia de Mihai Pastramagiu.

„Actorul are această uluitoare capacitate a unui Demiurg de a re-crea universul, de a reconfigura datele lumii concrete și, prin aceasta, de a ne transporta pe noi, spectatorii, într-un univers paralel, de cele mai multe ori, dacă nu chiar de fiecare dată, mult mai fascinant decât realitatea imediată”, a declarat regizorul artistic al spectacolului.

Din distribuție face parte actrița Mihaela Nistor, în rolul „Ea”.

Duminică, de la ora 18:00, va fi pus în scenă „Watch Dogs”, tot după Lucian Băleanu. Regia artistică este semnată de Alexandru Vasilache și scenografia este compusă de Mihai Pastramagiu.

„O întâlnire, o întâmplare, o vorbă spusă de cineva sau o privire aruncată anume spre noi, ne pot determina și modela viața, ne pot direcționa parcursul drumului, numit destin”, a adăugat regizorul artistic.

Din distribuția acestei piese fac parte actorii Gheorghe Frunză, Răzvan Amitroaiei, Sorin Ciofu și Gina Pătrașcu-Zamfirache.

Prețul unui bilet este de 30 de lei, însă pentru elevi, studenți și pensionari biletele se vând la prețul de 15 lei. Acestea pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală din incinta Cinematografului Unirea, de marți până vineri între orele 08:00 – 21:00, de la Casa Tineretului, de marți până vineri de la ora 12:00 până la 16:00, iar sâmbătă și duminică de la ora 16:00 la ora 18:00 și on-line de pe https://eventbook.ro/program/teatrul-mihai-eminescu-botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Bugetul local al municipiului Botoșani a fost modificat, de unde se iau bani și ce instituții primesc majorări! (foto)

Tuesday, 1 October 2024

În ședința ordinară de luni, 30 septembrie, consilierii locali au aprobat rectificarea bugetului local al municipiului, a bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integ...

Gata concursul pentru postul de manager la „Mavromati”: Corneliu Prepeliță, director cu acte în regulă!

Tuesday, 1 October 2024

Consiliul de administrație al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani a organizat concurs pentru ocuparea postului de manager al unității sanitare. Luni la amiaz...

Școlile din Botoșani unde elevii se vor întoarce mai repede în bănci, după renovare. „Nu mai pot invoca acest argument folosit și ca o scuză” (video)

Tuesday, 1 October 2024

În ședința ordinară aferentă lunii septembrie, Eugen Țurcanu, consilier local din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, i-a solicitat primarului Cosmin Andrei...