„Soacra cu trei nurori” revine pe scena Teatrului „Vasilache”

În această săptămână botoșănenii sunt invitați la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” să vizioneze „Soacra cu trei nurori”, după Ion Creangă, spectacol din cadrul Programului „Povestiri din copilărie”.

Acesta va fi pus în scenă în zilele de joi, de la orele 11:00 și 18:00, sâmbătă, de la ora 11:00, și duminică, de la orele 11:00 și 12:30.

Regia artistică este semnată de Mihai Donţu, scenografia îi aparține lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este asigurată tot de Mihai Donţu.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Marius Rusu, Oana Asofiei, Adelina Cojocariu, Renata Voloşcu, Florin Iftode, Alin Gheorghiu şi Andrei Iurescu.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 6 ani. Prețul unui bilet este de 15 lei.

Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ședință cu directorii și directorii adjuncți de școli. Șeful IȘJ: „Și vă rog încă o dată să...” (foto, video)

Thursday, 3 October 2024

Joi spre orele amiezii, în Aula Magna a Colegiului Național „A.T. Laurian”, a avut loc o ședință cu directorii și directorii adjuncți ai unităților de învățămâ...

Brățări inteligente pentru monitorizarea agresorilor în cazurile de violență domestică, trimise la Botoșani! (foto, video)

Thursday, 3 October 2024

Începând cu data de 1 octombrie a devenit operațional, și la nivelul județului Botoșani, Sistemul informatic de monitorizare electronică a persoanelor care fac obiectul aplicării mă...

Noi dispozitive pentru polițiștii rutieri din județul Botoșani, despre ce este vorba! (video)

Thursday, 3 October 2024

Anunțul a fost făcut de către Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, în cadrul unei conferințe de presă. La ...