„Soacra cu trei nurori” revine pe scena Teatrului „Vasilache”

„Soacra cu trei nurori” revine pe scena Teatrului „Vasilache”

În această săptămână botoșănenii sunt invitați la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” să vizioneze „Soacra cu trei nurori”, după Ion Creangă, spectacol din cadrul Programului „Povestiri din copilărie”.

Acesta va fi pus în scenă în zilele de joi, de la orele 11:00 și 18:00, sâmbătă, de la ora 11:00, și duminică, de la orele 11:00 și 12:30.

Regia artistică este semnată de Mihai Donţu, scenografia îi aparține lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este asigurată tot de Mihai Donţu.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Marius Rusu, Oana Asofiei, Adelina Cojocariu, Renata Voloşcu, Florin Iftode, Alin Gheorghiu şi Andrei Iurescu.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 6 ani. Prețul unui bilet este de 15 lei.

Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Circ politic în ședința de CL, s-a lăsat și cu jigniri. Primar: „Pietrele mai lipsesc și crucea...” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
455

În prag de campanie electorală politicienii nu mai țin cont de nimic. Ședința de Consiliul Local a Primăriei municipiului Botoșani din cursul zilei de joi, 28 martie 2024, s-a lăsat cu o ...

Calvar pentru șoferi pe strada Pacea, consilier nemulțumit de... asfaltare (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
387

În plenul ședinței de Consiliul Local de luna trecută, consilierul Maxim Maricel s-a declarat nemulțumit de faptul că nu intervine nimeni pe strada Pacea, acolo unde șoferii se „chin...

Zilele municipiului Botoșani sub semnul întrebării, consilierii nu au votat proiectul: „A picat, clar. Bucurați-vă” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
292

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului USR – Filiala Botoșani, a avut o interpelare în acest sens, punând spre dezbatere un amendament la acest proiect.„N...