„Soacra cu trei nurori” revine pe scena Teatrului „Vasilache”

„Soacra cu trei nurori” revine pe scena Teatrului „Vasilache”

În această săptămână botoșănenii sunt invitați la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” să vizioneze „Soacra cu trei nurori”, după Ion Creangă, spectacol din cadrul Programului „Povestiri din copilărie”.

Acesta va fi pus în scenă în zilele de joi, de la orele 11:00 și 18:00, sâmbătă, de la ora 11:00, și duminică, de la orele 11:00 și 12:30.

Regia artistică este semnată de Mihai Donţu, scenografia îi aparține lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este asigurată tot de Mihai Donţu.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Marius Rusu, Oana Asofiei, Adelina Cojocariu, Renata Voloşcu, Florin Iftode, Alin Gheorghiu şi Andrei Iurescu.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 6 ani. Prețul unui bilet este de 15 lei.

Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Consultații și ecografii gratuite pentru botoșăneni. Vezi când și unde vor avea loc

Vineri, 2 Iunie 2023
427

Botoșănenii care nu își permit o consultație la un medic specialist pot beneficia de o ecografie sau o consultație gratuită, efectuată de medici veniți din Târgu Mureș, Iași și ...

Adolescent prins de jandarmi cu un cuțit asupra sa la spectacolul de Ziua Copilului din Dorohoi

Vineri, 2 Iunie 2023
239

Joi seară, jandarmii care au asigurat ordinea și siguranța publică la manifestările cultural-artistice organizate în municipiul Dorohoi, cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaționale a C...

Zeci de mașini trase pe dreapta în doar câteva ore. Doi șoferi au fost prinși beți la volan

Vineri, 2 Iunie 2023
127

La data de 1 iunie 2023, în intervalul orar 07:00 - 09:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea, împreună cu cei ai Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru preven...