Sarbatoare la Palat! - FOTO

Sâmbătă, 2 octombrie, la ora 10.00, în sala de spectacole a Palatului Copiilor Botoşani a avut loc deschiderea oficială a activităţilor organizate de cercurile din Palatul Copiilor Botoşani. La eveniment au participat elevi, părinţi, cadre didactice, alţi parteneri.

Cu acest prilej, coordonatorii de cerc au prezentat oferta educaţională a fiecărui cerc, rezultatele obţinute în anul şcolar precedent şi obiectivele ce urmează a fi realizate în anul şcolar 2010 – 2011.



Activitatea a început cu o slujbă religioasă, o prezentare generală a unităţii făcută de către directorul Palatului, prof. Marcel Dupu, şi mesajul Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, prezentat de prof. dr. Daniel Botezatu, inspector şcolar general adjunct.



Totodată, în holul unităţii a fost amenajată o expoziţie numismatică coordonată de prof. Ludvic Schibinschi.
În finalul acţiunii, cei prezenţi au putut urmări un spectacol demonstrativ prezentat de cercurile artistice ale unitătii, coordonate de înv. Ioan Enciu, prof. Carmen Belicov, prof. Monica  Huştiuc, prof. Victoriţa Bilibău şi înv. Alexandru Mihalache.



După spectacol, copiii şi părinţii au discutat cu coordonatorii de cerc în ceea ce priveşte programul copiilor, planurile de activităţi ale cercului cât şi obiectivele propuse de fiecare cerc în parte.



Palatul Copiilor Botosani s-a evidentiat ani la rand, la nivel national, prin numeroasele trofee obtinute de catre cursanti, dar si prin evenimentele organizate la Botosani si care au reunit sute de talente din intreaga tara.  


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...