Sâmbătă, la Muzeul Judeţean: Lansarea publicaţiei "Ziua Europeană a Muzicii – Botoșani, oraș al muzicii și culturii europene"

Sâmbătă, la Muzeul Judeţean: Lansarea publicaţiei "Ziua Europeană a Muzicii – Botoșani, oraș al muzicii și culturii europene"
Asociația culturală Vis de Artist, în parteneriat cu Muzeul Județean Botoșani, cu sprijinul Primăriei Municipiului Botoșani și al Consiliului Local Botoșani, organizează pe 21 iunie, de Ziua Europeană a Muzicii, evenimentul "Botoșaniul muzical".

Manifestarea cuprinde următoarele activități: lansarea publicației "Ziua Europeană a Muzicii – Botoșani, oraș al muzicii și culturii europene" (ora 13.00), recital Vis de Artist (ora 18.30), Întâlnirea cu Romeo Cozma (ora 19.00).

În cadrul acestui proiect au fost promovate cele mai frumoase desene realizate pe tema Botoșaniul muzical, ce pot fi vizualizate pe http://visdeartist.blogspot.ro/p/boto_5.html.

Botoșaniul muzical reprezintă a 40-a ediție din cadrul programului cultural-artistic-educativ Întâlnirea de astăzi, derulat de către Asociația culturală Vis de Artist din anul 2008.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Astăzi este (și) ziua salvatorilor din întreaga lume: La mulți ani, bravi pompieri!

astăzi, 08:54
38

Pe 4 mai se sărbătorește Ziua Internațională a Pompierilor. Ei sunt cei care aduc speranță atunci când totul pare pierdut Indiferent de limba pe care o vorbesc, de naționalitate sau de c...

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
22

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
534

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...