Recomandare de weekend: Premieră pe scena Teatrului pentru Copii, cu Nică și pupăza din tei

Recomandare de weekend: Premieră pe scena Teatrului pentru Copii, cu Nică și pupăza din tei

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache" din Botoșani anunţă o nouă premieră pentru duminică, 16 februarie a.c., cu începere de la orele 11:00 şi de la 12:30. „Pupăza din tei”, după Ion Creangă, este un spectacol realizat de către Ion Sapdaru. Scenografia este semnată de Cătălin Târziu, coregrafia îi aparţine Victoriei Bucun, coloana sonoră este asigurată de Ion Sapdaru, iar fragmente muzicale de către Constantin Lupu.

În distribuția spectacolului se regăsesc actorii : Nică – Pavel Petraşi,  Mama – Renata Voloşcu, Tata – Andrei Iurescu, Smărăndiţa – Andreea-Elena Popovici, Vasile – Adelina Cojocariu, Preotul – Cosmin Tanasă, Goian – Andrei Iurescu, Zaharia – Andrei Bordianu, Pupăza – Adelina Cojocariu, Un ţăran sub tei – Andrei Iurescu, Ţiganca – Andreea-Elena Popovici, Tigan 1 – Andrei Iurescu, Ţigan 2 – Andrei Bordianu, Mătuşa Mărioara – Andreea-Elena Popovici, Dănilă Prepeleac – Cosmin Tanasă, Un moş în târg – Andrei Bordianu, Un ţăran în piaţă – Cosmin Tanasă.

Această piesă este o adaptare după celebrul roman autobiografic al lui Ion Creangă <<Amintiri din copilărie>>. Sunt peripeţiile personajului Nică, care are un plan: să fure pupăza din tei şi s-o vândă în iarmaroc. Povestea se axează pe conflictul dintre Nică şi pupăză, povestită şi jucată cu mult umor”, a spus Ion Sapdaru, regizor artistic.

Preţul unui bilet de intrare este de 15 lei. Pentru rezervări, se apelează 0756.08.46.51. Locurile rezervate își pierd valabilitatea cu 15 minute înainte de începerea spectacolului. Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”, care pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani.

Pentru mai multe informaţii accesaţi Regulamentul acestui proiect la adresa www.teatrulvasilache.ro

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
433

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
200

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
144

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...