„Rățușca cea urâtă”, spectacol pus în scenă de actorii Teatrului de Păpuși „Vasilache”

„Rățușca cea urâtă”, spectacol pus în scenă de actorii Teatrului de Păpuși „Vasilache”

Actorii Teatrului „Vasilache” din Botoșani invită copiii, mai mari de trei ani, în acest final de săptămână, la Teatrul pentru Copii și Tineret.

Astfel, sâmbătă și duminică, respectiv 4 și 5 decembrie, spectatorii sunt invitați să vizioneze piesa „Rățușca cea Urâtă”, de la ora 11:00.

Regia artistică este realizată de Valentin Dobrescu, scenografia îi aparține lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Cristian Lungu.

Din distribuție fac parte Florian Iftode, Andrei Iurescu, Alin Gheorghiu Florin, Renata Voloșcu și Pavel Petrași.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani.

Prețul unui bilet este de 12 lei.

Biletele sunt puse în vânzare în ziua și locul desfășurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Aeronava SMURD solicitată pentru a prelua un pacient în stare gravă

Duminică, 7 August 2022
1201

Elicopterul SMURD a fost solicitat să aterizeze la Botoșani, duminică după-amiază, pentru a prelua un pacient în stare gravă.Este vorba despre un tânăr, în vârstă d...

Școală modernă pentru elevii din Gorbănești. Unitatea de învățământ a fost reabilitată printr-un proiect european în valoare de peste un milion de lei (fotogalerie)

Duminică, 7 August 2022
488

Elevii din Gorbănești vor învăța, din toamnă, într-o școală modernă și vor putea face sport pe un teren sintetic, modernizat și cu nocturnă, în urma proiectului „Rea...

La plimbare cu un ATV neînmatriculat

Duminică, 7 August 2022
300

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un tânăr, cetăţean român, care a fost depistat conducând un A...