„Rățușca cea urâtă”, la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache”

„Rățușca cea urâtă”, la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache”

În această duminică la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” vă puteți întâlni cu îndrăgitele personaje ale uneia dintre cele mai frumoase poveşti ale lui Hans Cristian Andersen.

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” vă invită duminică, 12 ianuarie  2020, de la ora 11:00, dar şi de la ora 12:30  la  spectacolul „Rățușca cea urâtă”.

Regia artistică şi  dramatizarea sunt semnate de Valentin Dobrescu; scenografia este realizată de Mihai Pastramagiu, muzica: Cristian Lungu; regia tehnică: Ioan Cristian Costăchel.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii:  Ibica Leonte, Alin Gheorghiu, Andrei Iurescu, Renata Voloșcu, Florin Iftode, iar prețul unui bilet este de 12 lei.

Puteţi face rezervări până vineri,  la numărul de telefon  0756.084.651

De asemenea, orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”. Acestea pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din strada Victoriei nr. 13, Botoşani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
4

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
175

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
567

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...