"Tandem" cu Victor Foca şi Eugenia Boteanu, la Galeriile "Ştefan Luchian"

"Tandem" cu Victor Foca şi Eugenia Boteanu, la Galeriile "Ştefan Luchian"
Muzeul Judeţean Botoşani găzduieşte, în perioada 6 -20 decembrie 2014, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia TANDEM.

Lucrările, grafică pe calculator şi uleiuri pe pânză, au fost realizate de artiştii plastici Eugenia BOTEANU, din Comăneşti (Bacău), şi Victor FOCA (Botoşani), membri ai Uniunii Artiştilor Plastici din România.

Artiştii, personalităţi cunoscute în lumea artei plastice contemporane româneşti, cu prezenţe în expoziţii personale şi de grup, în ţară şi străinătate, sunt pasionaţi şi de lumea literaturii. Astfel, în cadrul vernisajului se va lansa şi volumul de poezii intitulat "Tandem", apărut în  2014 la  Editura "Pim" Iaşi.

Vernisajul, care va avea loc sâmbătă,  6 decembrie 2014, ora 12, la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani (Str. Piaţa Revoluţiei nr. 13, telefon 0231/514197) propune o invitaţie la armonia sufletului cu forma şi culoarea, la întâlnirea cu doi  artişti pentru care sensiblitatea  e o stare de suflet.

Program de vizitare:  zilnic  9 – 17. 
Intrarea gratuită.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
275

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
119

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
126

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...