"Recompensa cu bucluc", la Cinema Unirea Botosani. Vezi si oferta pentru micii spectatori! - VIDEO

"Recompensa cu bucluc", la Cinema Unirea Botosani. Vezi si oferta pentru micii spectatori! - VIDEO
Filme pentru mari si mici, la Cinematograful Unirea din Botosani! Pentru cei mai mici, va rula incepand de vineri si pana pe 24 iunie pelicula "Ponyo" (Desene animate), in fiecare zi de la ora 11.00. La ora 14.00, copiii sunt asteptati la filmul "Fetita si vulpea", pentru ca de la orele 16.00, 18.00 si 20.00 sa fie programat filmul "Recompensa cu bucluc", in regia lui Andy Tennant, cu Gerard Butler si Jennifer Aniston in rolurile principale. 

RECOMPENSA CU BUCLUC, regia Andy Tennant

Milo Boyd (Gerard Butler), un agent de recuperare fără noroc, primeşte în sfârşit misiunea vieţii lui: i se cere nici mai mult nici mai puţin decât să pună mâna pe fosta lui nevastă, reportera Nicole Hurley (Jennifer Aniston), care încerca să scape de închisoare. La început, el crede că va câştiga extrem de uşor banii de recompensă, dar când Nicole îi fuge printre degete, pentru a urmări o pistă în legătură cu muşamalizarea unei crime, Milo îşi dă seama că nu-i va merge de loc uşor cu Nicole. 

Foştii soţi se războiesc continuu unul cu altul – până când ajung în situaţia de a fugi mâncând pământul pentru a-şi salva viaţa. Ei crezuseră că legămintele de căsnicie – de iubire, respect şi supunere – erau cel mai greu de respectat, dar s-au înşelat amarnic – să reuşeşti să te menţii în viaţă pare acum un lucru cu mult mai greu de realizat.  Lui Andy Tennant (Hitch, Sweet Home Alabama) îi aparţine regia filmului.

Columbia Pictures prezintă în asociere cu Relativity Media o producţie Original Film, un film de Andy Tennant, The Bounty Hunter (Recompensă cu bucluc).  Rolurile principale sunt interpretate de Jennifer Aniston, Gerard Butler, şi Christine Baranski.  Regia - Andy Tennant.  Producţia aparţine lui Neal H. Moritz.  Scenariul este semnat de Sarah Thorp. 

Producătorii executivi sunt Wink Mordaunt, Ori Marmur, Robyn Meisinger, Donald J. Lee, Jr., şi Ryan Kavanaugh.  Directorul de imagine este Oliver Bokelberg.  Scenografia a fost realizată de Jane Musky.  Montajul e semnat de Troy Takaki, A.C.E.  Designerul de Costume este semnat de Sophie de Rakoff, iar muzica de George Fenton.
 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medaliați la olimpiade naționale: Elevi care fac cinste școlii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:17
61

Elevii din Botoșani urcă pe podiumurile competițiilor naționale. Sunt apreciați pentru capacitatea lor de a descifra tainele cifrelor, și nu numai, de a sintetiza mii de ore de stiu în doa...

(A) ROLAND PARTNERS S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 10:52
36

Beneficiarul ROLAND PARTNERS S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Str. George Enescu, Nr. 2, Bloc P2, Scara A, Etaj 3, Ap. 9, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "...

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
492

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...