"Mi-am vazut fiul dupa mai bine de 20 de ani!", spune Eva Kiss, care a reusit sa se crestineze la aproape 30 de ani!

"Mi-am vazut fiul dupa mai bine de 20 de ani!", spune Eva Kiss, care a reusit sa se crestineze la aproape 30 de ani!

EVA KISS

Nu a avut parte de o viaţă ca în poveşti, aşa cum îşi doreşte fiecare dintre noi, ci s-a confruntat cu probleme de oameni obişnuiţi şi a trăit mai bine de 20 de ani departe de fiul său, Andrei.

"Primul meu soţ m-a ameninţat cu moartea şi a vrut să mă ţină departe de fiul meu, Andrei. El era un om violent din toate punctele de vedere şi am divorţat de el după doi ani, dar în urma divorţului mi-a interzis să mai ţin legătura cu băiatul meu. Daca aş fi încercat să mai păstrez contactul cu fiul meu, el mi-a zis că mă omoară şi eu l-am crezut, pentru că era un om puternic şi avea legături cu Securitatea", i-a povestit cântăreaţa, stabilită în Danemarca, lui Cătălin Măruţă.

Însă după moartea primului ei soţ avea să vină şi momentul mult aşteptat. Andrei a căutat-o, iar din acel moment Eva şi fiul ei nu au mai rupt legătura. Cu timpul, băiatul a reuşit să îi spună şi mamă, iar recent a făcut-o şi bunică.

Şi dragostea i-a surâs cântăreţei mai târziu, în persoana lui Radu Constantin, alături de care a învăţat să devină o creştină, dar şi să mai dea vieţii ei o şansă. Au emigrat împreună acum 22 de ani în Danemarca, dar nu au uitat de unde au plecat. "M-am botezat la 29 de ani. Tatăl meu încerca să păstreze aparenţele şi să fie pe placul regimului şi a refuzat să ne creştineze".

Acum, Eva Kiss are 57 de ani. Este o bunică zâmbitoare, fericită şi mulţumită. Care nu exclude că într-o zi se va întoarce în ţară pentru totdeauna. În cele din urmă, viaţa a fost generoasă cu ea. Dar pentru asta a trebuit să înveţe să aştepte.
Antena3
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
90

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
72

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
93

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...