"Eu cand vreau sa fluier fluier" ruleaza la Cinematograful Unirea! - VIDEO

"Eu cand vreau sa fluier fluier" ruleaza la Cinematograful Unirea! - VIDEO
Cinematograful Unirea anunta pentru cinefili o serie de filme menite sa satisfaca gusturile tuturor generatiilor, de la cei mici pana la adulti si nu numai.  

In perioada 23-29 iulie, de la ora 11.00, va rula pelicula FETITA SI VULPEA, regia Luc Jacquet, cu Bertille Noel-Bruneau, pentru ca zilnic, de la ora 14.00, sa fie programat filmul DIN PARIS, CU DRAGOSTE, regia Pierre Morel, cu John Travolta, Jonathan Rhys Meyers. 

Tot la Cinematograful Unirea, de la ora 18.00, ruleaza pelicula SAGA AMURG, regia Chris Weitz, cu Taylor Lautner, Kristen Stewart, Robert Pattinson. 
 
De la ora 16.00, 20.00, sambata si duminica la ora 22.00, filmul EU CAND VREAU SA FLUIER FLUIER, regia Florin Şerban, cu Ada Condeescu, George Piştereanu. 
 
După patru ani petrecuţi într-un penitenciar pe malul Dunării, Silviu (interpretat de George Piştereanu) a avansat în ierarhia de dormitor, devenind Jupân. Cu două săptămâni înainte de eliberare, primeşte o vizită neaşteptată. El află că mama lui s-a întors acasă după mult timp din Italia şi vrea să îl ia pe fratele lui mai mic. Silviu are cinci zile să găsească o soluţie. Cele cinci zile devin o eternitate când Silviu se îndrăgosteşte de o studentă frumoasă la Sociologie, Ana (Ada Condeescu), venită în practică la penitenciar. Copleşit de emoţii şi presat de timp, Silviu închide ochii… Libertatea, vântul, drumul, primul sărut. Din acest moment i se poate întâmpla orice.
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Botezatu: Canibalii din politica de partid!

astăzi, 22:29
32

Canibalii din politică! După cum se știe, sunt un candidat independent la funcția de consilier local al Primaria Municipiului Botosani.În această calitate, în perioada imediat urm...

Sabina a plecat dimineață la școală, dar nu a mai ajuns acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 21:42
670

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 13 ani, din sat Draxini, comuna Bălușeni.Fata a plecat de acasă marți dimineață, în jurul orei 7:00,...

Poliția în alertă: Copil de 13 ani dispărut, a plecat de acasă pe bicicletă, cu un ghiozdan în spate!

astăzi, 21:37
196

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui minor de 13 ani, din satul și comuna Dersca.Marți, în jurul orei 14:00, Vlăduț a părăsit domiciliul, iar p&aci...