"Cei trei purceluşi" va asteapta, duminica, la Teatrul Vasilache!

"Cei trei purceluşi" va asteapta, duminica, la Teatrul Vasilache!
În această duminică, de la orele 11.00 şi 12.30, Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" vă invită la un spectacol cu actori şi păpuşi dinamic, antrenant, muzical, ce va fi pe placul celor mici!

"Cei trei purceluşi" este o poveste îndrăgită de copii şi transpusă în scenă de regizorul Valentin Dobrescu.

Text şi regie artistică: Valentin Dobrescu, scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, muzica compusă de Constantin Panaite.

În  distribuţie: Ibica Leonte, Aurica Dobrescu, Mihaela Ştempel, Marius Rusu, Anamaria Chelaru, Claudiu Gălăţeanu, Florin Iftode, Dana Popa. 

"Cunoaşteţi povestea celor trei purceluşi? E scurtă. Trei purceluşi pleacă de acasă şi îşi fac câte o căsuţă. Primul din paie, al doilea din lemn iar al treilea din piatră. Vine lupul, care vrea să-i mănânce, şi suflă peste căsuţa primului porcuşor şi o dărâmă. Porcuşorul fuge şi se ascunde la fratele său, cel care avea căsuţa din lemn. Vine iar lupul şi suflă şi peste această căsuţă şi o dărâmă. Porcuşorii fug. Ajung la al treilea. Vine lupul şi suflă dar nu mai poate distruge căsuţa… Oare aşa a fost? Povestea nu pare veridică. De ce lupul nu s-a dus să mănânce nişte oi? De ce îi urmăreşte pe cei trei purceluşi? De ce au plecat de acasă cei trei purceluşi? De ce îşi fac astfel de căsuţe? De unde ştiu sa construiască? Dacă şi voi v-aţi pus aceste întrebări şi nu  le-aţi găsit răspunsurile veniţi la noi şi le veţi afla"… (Valentin Dobrescu)

Recomandat copiilor între 3 şi 10 ani.
Durata: 50 minute
 
Pentru spectacolul de duminică, 4 noiembrie, a.c.,
puteţi face rezervări la  numerele de telefon  0756.084.651 / 0231.514.353

Preţul unui bilet de intrare este 6  lei
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
435

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
596

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
696

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...