"Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici", la Teatrul Vasilache

"Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici", la Teatrul Vasilache
Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" vă invită duminică, 5 aprilie 2015, de la ora 11,00 dar şi de la ora 12,30, să vizionaţi spectacolul "Albă ca Zăpada şi cei 7 pitici", după Fraţii Grimm.

Regia: Valentin Dobrescu; scenografia: Mihai Pastramagiu; ilustraţia muzicală: Oana Puşcaşu

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Mihaela Ştempel, Anamaria Chelaru, Florin Iftode, Claudiu Gălăţeanu,  Ibica Leonte,    Marius Rusu  şi Cristinel Onofrei.

"Este cineva care să nu fi auzit de minunata poveste a Albei ca Zăpada şi a celor 7 pitici? Nu cred. Este poate una din cele mai frumoase şi complexe poveşti pe care mi le-a spus mama când eram copil. În această poveste găseşti de toate: un prinţ şi o prinţesă, o împărăteasă rea, un vânător, dar mai ales lumea fantastică a piticilor. Am văzut această poveste ca film de desene animate, sau film cu actori, sau piesa de teatru de păpuşi, şi de fiecare dată o privesc cu aceeaşi plăcere şi emoţie. Cred că aceleaşi sentimente le încercaţi şi voi dragi copii şi... dragi părinţi" (Valentin Dobrescu, regizor)

Spectacolul păstrează firul poveştii clasice.

Preţ bilet 7 lei

Se pot rezerva bilete prin telefon  la numerele 0756084651 / 0231.514353    

NU UITAŢI:
Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra "Bilete în aşteptare". "Biletele în aşteptare" pot fi achiziţionate de la sediul Teatrului pentru Copii şi Tineret "Vasilache", str. Victoriei nr. 13, Botoşani. Consultaţi Regulamentul proiectului la adresa www.teatrulvasilache.ro.

Pentru această duminică sunt disponibile 20 bilete în aşteptare.

De asemenea,  vă invităm să vă înscrieţi la concursul "Paştele între tradiţie şi joc", organizat de Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" şi  adresat spectatorilor fideli ai teatrului, care, vor pune în valoare obiceiurile Sărbătorilor Pascale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
259

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
318

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
717

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...