„Prințul fermecat”, un spectacol în premieră la Teatrul „Vasilache”

„Prințul fermecat”, un spectacol în premieră la Teatrul „Vasilache”

În această săptămână, pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” va fi pus un nou spectacol. Este vorba despre „Prințul fermecat”, o adaptare după Frații Grimm.

Spectacolul poate fi vizionat joi, de la ora 18:00, sâmbătă, de la ora 11:00, și duminică, de la orele 11:00 și 12:30.

„Prinţul fermecat” este o adaptare, după Fraţii Grimm. Regia artistică este semnată de Florin Iftode, scenografia îi aparţine lui Gelu Rîşca, iar asistent regie este Renata Voloşcu.

Din distribuție fac parte actorii Renata Voloşcu, Oana Asofiei, Florin Iftode, Alin Gheorghiu, Ioana Buta, Marius Rusu, Cosmin Tanasă, Andrei Bordianu, Pavel Petraşi și Adelina Cojocariu.

„Scrisă în 1812, povestea Prințul Fermecat sau Prințul Broască, este prima poveste care deschide colecția de basme populare a Fraților Grimm. Spectacolul Teatrului „Vasilache”, regizat de Florin Iftode, vine cu o noua viziune a poveștii Prințul Fermecat, aducând în scenă personaje noi, cum ar fi ghicitoarea Medusa, doua țestoase Ninja, etc. Acestea Îl vor ajuta pe Prințul transformat în broască de vanitoasa vrăjitoare să redevină om. Eroul poveștii va trece printr-o serie de aventuri în dorința lui de a redeveni om. Singura care-l poate salva este o frumoasă prințesă, al cărui sărut va rupe blestemul aruncat de vrăjitoarea cea rea. Va reuși oare Prințul broscoi să redevină om? Veți afla doar dacă veți fi prezenți în sala de spectacole a Teatrului pentru Copii si Tineret „Vasilache””, transmite regizorul Florin Iftode.

 Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani. Prețul unui bilet este de 20 de lei  

Biletele sunt puse în vânzare de marți până vineri, la agenția teatrului, între orele 10:30 și 12:30, dar și în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu jumătate de oră înaintea începerii acestuia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
249

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
689

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
630

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...