Prietenie castigata prin pasiunea pentru arta

Prietenie castigata prin pasiunea pentru arta
Au primit împreună mii de aplauze, zeci de flori, iar felicitările după fiecare spectacol susţinut în faţa publicului le-au aparţinut deopotrivă. Colaborarea lor a depăşit demult cele 12 luni calendaristice, dar fidelitatea şi pasiunea investite sunt mai presus de orice timp.

Pentru actorul Marius Rusu a fost propunerea iar copiii din grupul Cheia Sol au câştigat prietenia lui, pe care i-au împărtăşit-o imediat.

Împreună au realizat spectacole în urma cărora micuţii coordonaţi de profesoara Oana Puşcaşu au învăţat din experienţa lui actoricească. Asta chiar dacă n-au existat niciodată pretenţii financiare pentru colaborarea lor.

Cel mai mult copiii au acumulat în urma proiectului finalizat cu spectacolul tip musical "Elevi moderni" unde întreaga vară s-au pregătit alături de actorul de la Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache".  

Duminică, 7 martie de la ora 18.00, la Teatrul Mihai Eminescu, copiii din Grupul Cheia Sol vă invită din nou  să-i urmăriţi  într-un spectacol pentru mămici dăruit de copii şi tătici.
Alături de ei va fi şi actorul Marius Rusu pe care copiii îl îndrăgesc cu fiecare spectacol tot mai mult.

Emoţiile şi surprizele vor juca un rol primordial în spectacolul pe care membrii grupului l-au pregătit pentru toate mamele din lume.

Intitulat "Destinatar: Mama", spectacolul îşi propune să creeze o poveste în care fiecare mămică prezentă la spectacol se va regăsi. Niciuna nu va pleca însă fără cea mai mică surpriză.

Actorul Marius Rusu va avea un rol important în derularea spectacolului însă pentru a-l descoperi trebuie să veniţi la spectacol mai ales că INTRAREA VA FI LIBERĂ!


Asociaţia Culturală "Cheia Sol"
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
554

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
291

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
82

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...