Premii pentru copiii și adolescenții botoșăneni la “Mamaia copiilor”

Premii pentru copiii și adolescenții botoșăneni la “Mamaia copiilor”

Două ediții într-una și un festival care a adunat la malul mării copii și adolescenți din toată țară, talentați, care mai de care mai dornic să câștige premiile concursului.

Este vorba despre festivalul “Mamaia Copiilor” ce s-a desfășurat în perioada 7-11 iulie 2021, la Constanța și care i-a avut în juriu pe compozitorii Adrian Romcescu, Viorel Gavrilă, pe producătorul radio, Bogdan Dragomir și pe tânăra artistă, tot mai îndrăgită în ultimii ani, Dora Gaitanovici.

Botoșaniul a fost reprezentat la ediția de anul acesta de Măriuca Stan Muraru care a participat la categoria de vârstă 10-12 ani, unde au fost înscriși 57 de concurenți. 

Copila de 10 ani a participat în concursul secțiunii de Interpretare cu melodia compozitorului Marcel Dragomir, lansată de Angela Similia, Un albastru infinit, un îndrăgit șlagăr al anilor ’80 și a câștigat locul al III-lea.

Tot ea a participat și la secțiunea Creație cu melodia Supereroi compusă de profesoara ei, Oana Pușcașu, cu care a câștigat premiul I.

Măriuca Stan Muraru se pregătește în cadrul studiolui muzical Cheia Sol, iar printre cele mai importante premii ale micuței artiste strălucesc trofeul Mini Star, la Festivalul International Volare 2020, premiul I la Festivalul Voci de primăvară, 2021, Premiul I la Festivalul International Art in Experience, Macedonia, 2020, dar și  multe alte premii la concursurile naționale la care a luat parte.

Măriuca Stan Muraru – Un albastru infinit (Mamaia Copiilor, 2021)

https://www.youtube.com/watch?v=wMSn81QBfhU

Mărica Stan Muraru – Supereroi (Mamaia Copiilor, 2021)

https://www.youtube.com/watch?v=ESvje3xrH9I

Au mai fost în concurs și alți copii din Botoșani care au adus premii acasă. Andi Pușcașu ( 6 ani) a obținut premiul I la categoria 4-6 ani și asta din 23 de concurenți. Copilul se pregătește la Piatra Neamț, la Școala de muzică Viva Allegria cu profesoara Alina Apetrii și a cântat melodia Duri da.  

Carol Andrei Ieremciuc (6 ani) a castigat Premiul al III-lea cu melodia Eu sunt Marele magician si se pregateste cu prof. Ionescu Ana Maria, la Scoala Populara de Arte “George Enescu”.

Au participat in cadrul Festivalului cu momente deosebit de frumoase si bine pregatite Eric Crăcană ( 12 ani) și Teodora Grumeza (16 ani) care se pregătesc muzical la  Studioul Cheia Sol, Ema Hăpăianu de 9 ani  care se pregateste în cadrul Școlii de muzică „Romantic Art Music” din Suceava, Ilinca Maria Lazar de  9 ani și Maia Ioana Mitoseriu de 7 ani de la Școala de muzică  Modus Vivendi din Suceava.

Felicitari tuturor copiilor care ne-au reprezentat orasul!

 

 

 

Spune-ne opinia ta