PREMIERA: "Danila Prepeleac" va asteapta, duminica, la Teatrul Vasilache!

PREMIERA: "Danila Prepeleac" va asteapta, duminica, la Teatrul Vasilache!
Teatrul Vasilache va invita duminica, de la orele 11.00 si 12.30, la ultima premiera a acestui an: "Danila Prepeleac", după Ion Creanga, adaptare și regia Valentin Dobrescu.

Distribuția: Claudiu Gălățeanu, Aurica Dobrescu, Mihaela Ștempel, Florin Iftode, Marius Rusu, Anamaria Chelaru.

"Povestea a fost montata de doua ori pana acum in Teatrul Vasilache, ultima data acum vreo 20 de ani. De aceasta data incercam un spectacol putin retro, cu papusi bibabo si vaiang, si actori pe viu", a precizat regizorul Valentin Dobrescu.

In aceeași zi, la ora 12 are loc vernisajul expoziției de fotografie cu imagini din spectacolul Danila Prepeleac. Fotografiile sunt executate de către Popic (Dumitru Brehuiescu).

Pretul unui bilet este 10 lei de persoana.

Teatrul pentru Copii si Tineret "Vasilache" Botosani a stabilit repertoriul pentru anul 2012, piesele de teatru fiind stabilite de către populația municipiului Botoșani, în urma unei cercetări sociologice.

Premierele anului 2012 sunt următoarele:
-28 aprilie 2012 – "Povestea celor trei purceluși" – regia Valentin Dobrescu
-30 iunie 2012 - "Peștișorul de aur" – regia Marius Rogojinschi
-30 septembrie 2012 – "Ursul păcalit de vulpe" – regia Valentin Dobrescu
-24 noiembrie 2012 - "Tinerețe fără bătrânețe și viata fără de moarte" – regia Marius Rogojinschi

Totodată, Teatrul Vasilache Botoșani își face cunoscuta prezenta, în perioada 28-30 noiembrie 2011, la FESTIVALUL INTERNAŢIONAL AL TEATRULUI DE ANIMAŢIE "BUCURII PENTRU COPII. SPECTACOLE DE COLECŢIE", ediția a VII-a, 2011, organizat de către Teatrul de Animație ŢĂNDĂRICĂ București. Teatrul Vasilache Botoșani va prezenta spectacolul "La circ, în regia lui Florin Iftode și Claudiu Gălățeanu.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar Ortodox: Sfânta şi Marea Sâmbătă; Sf. Mc. Pelaghia; Sf. Monica, mama Fericitului Augustin

astăzi, 08:17
6

Pelaghia era o fecioară foarte frumoasă, înţeleaptă şi plină de frica lui Dumnezeu, şi însuşi fiul împăratului se logodise cu ea. Auzind sfânta de la creştini de M&ac...

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
495

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
658

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...