Premieră online la Teatrul „Mihai Eminescu”

Premieră online la Teatrul „Mihai Eminescu”

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani invită publicul, duminică, 18 aprilie, începând cu ora 19:00, la premiera spectacolului „Watch Dogs” („Câini de pază”).

Spectatorii pot viziona spectacolul online accesând linkul https://eventbook.ro/program/teatrul-mihai-eminescu-botosani

Text piesei este scris de  Lucian Băleanu, regia artistică este asigurată de Alexandru Vasilache iar scenografia de Mihai Pastramagiu.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Nea Gicu – Gheorghe Frunză, Paul – Răzvan Amitroaei, Nelu – Sorin Ciofu, Diana – Gina Pătrașcu Zamfirache.

DESPRE  „WATCH DOGS” – „CÂINI DE PAZĂ”:

„Incinta unui aeroport. Un culoar lăuntric, interzis călătorilor. Nimic ieșit din comun. Un  cotidian aproape dureros de banal și plictisitor. Și totuși... În acest spațiu al întâlnirilor și al despărțirilor se intersectează destine. Sunt niște întâlniri aparent ocazionale, nevinovate. Așa cum ni se întâmplă cu miile pe parcursul unei vieți și cărora nu le acordăm nici cea mai minimă atenție. Aceste atingeri ale sorții, însă, nu sunt deloc accidentale.

Ele ne marchează existența. A noastră , a celor din preajma noastră, a tuturor celor cu care intrăm ulterior în contact. O întâlnire, o întâmplare, o vorbă spusă de cineva sau o privire aruncată anume spre noi, ne pot determina și  modela viața, ne pot direcționa parcursul drumului, numit destin. Nimic întâmplător, cum spun bătrânii înțelepți, dar, în același timp, și o uriașă doză de responsabilitate”. (Prof. Dr. Lucian Băleanu).

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Unde și când va fi înmormântat regretatul medic psihiatru, Radu Nevinglovschi

Luni, 17 Mai 2021
696

Înmormântarea medicului Radu Nevinglovschi, va avea loc joi, 20 mai 2021, începând cu ora 12:00, la Cimitirul Pacea.Familia psihiatrului botoșănean, decedat în curs...

Au început înscrierile pentru Concursul Național de Poezie și Interpretare Critică a Operei Eminesciene „Porni Luceafărul...”

Luni, 17 Mai 2021
109

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, cu sprijinul Consiliului Județean Botoșani, organizează în perioada 11 – 13 iunie 2021, Concursul N...

De luni, 17 mai, încep reînscrierile preșcolarilor la grădiniță, pentru anul școlar 2021-2022

Luni, 17 Mai 2021
234

​Înscrierile copiilor la grădiniță pentru anul școlar 2021-2022 vor începe pe 31 mai, iar reînscrierile, pe 17 mai, potrivit unei adrese transmise de Ministerul Educației căt...