PREMIERA: Adrian Tapciuc vine cu "Flori, filme, fete sau baieti" la Teatrul Mihai Eminescu!

PREMIERA: Adrian Tapciuc vine cu "Flori, filme, fete sau baieti" la Teatrul Mihai Eminescu!
Botosanenii sunt invitati sambata, 3 decembrie, de la ora 19.00, la ultima premiera din acest an a Teatrului Mihai Eminescu Botosani.

Actorul Adrian Tapciuc revine in teatrul botosanean in calitate de regizor, cu spectacolul "Flori, filme, fete sau băieţi", de Mimi Brănescu.

Spectacolul, care se va desfasura in Sala Atelier, este o comedie care aduce in atentia publicului cliseele vietii si alegerile pe care oamenii le fac, uneori din joaca.

Preţul unui bilet este de 15 lei.

Adrian Tapciuc, actor angajat al Teatrului Mihai Eminescu, este cunoscut in special prin activitatea sa in domeniul televiziunii, in trustul Media Pro, unde a regizat mai multe seriale, a participat, in calitate de producator sau concurent, la diverse emisiuni de succes.

Pentru publicul botosanean, Adrian Tapciuc ramane personajul Fundulea din "Visul unei nopti de vara", un spectacol al Colegiului National "A.T.Laurian", in regia lui Volin Costin si coregrafia Victoria Bucun, un produs artistic foarte apreciat, in 2003, la festivalurile de gen din intreaga tara. Rolul Fundulea i-a revenit tot lui Adrian Tapciuc si 5 ani mai tarziu, cand spectacolul a fost montat de Teatrul Mihai Eminescu, in aceeasi regie.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
170

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
240

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
556

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...