„Pinocchio” îi așteaptă pe cei mici la teatru, în acest weekend

„Pinocchio” îi așteaptă pe cei mici la teatru, în acest weekend

O nouă premieră are loc duminică, 15 decembrie a.c., de la ora 11:00, care se va repeta de la ora 12:30, pe scena Teatrului „Vasilache” din Botoșani. „Pinocchio”, o adaptare după Carlo Collodi, se va juca în regia artistică a lui Valentin Dobrescu.

Scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de către Alin Macovei Moraru.

Din dstribuţie fac parte: Adelina Cojocariu (Pinocchio), Pavel Petraşi (Geppetto), Cosmin Tănasă (Moş Cireş, Arlecchino), Renata Voloşcu (Greierele), Cosmin Tănasă (Mangiafoco), Pavel Petraşi (Pulcinella), Andrei Bordianu (Poliţistul), Anamaria Chelaru (Vulpea), Andrei Iurescu (Motanul), Anamaria Chelaru (Zâna) și Andrei Iurescu (Marco).

”Povestea lui Pinocchio, atât de cunoscută celor mari si celor mici, vă invit să o priviți așa cum am văzut-o eu, care am trecut deja prin vârstele voastre. Și veți vedea că toate peripețiile, întâmplările, încercările, mai mult sau mai puțin amuzante, de care va avea parte păpușa de lemn, pot să ni se întâmple și nouă tuturor în drumul spre a deveni OAMENI”, este crezul lui Valentin Dobrescu, regizor artistic.

Spectacolul este recomandat copiilor care au peste 3 ani.

Preţul unui bilet de intrare la spectacol este de 15 lei. Rezervări se fac doar la telefonul 0756.084.651 Locurile rezervate își pierd valabilitatea cu 15 minute înainte de începerea spectacolului. Din acest motiv vă recomandăm să achiziționați biletele până atunci.

Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”. „Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
4

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
52

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
54

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...