Ovi Cernauteanu va organiza la Botosani un festival international de muzica!

Ovi Cernauteanu va organiza la Botosani un festival international de muzica!
Botosaneanul Ovi Cernauteanu, care a impresionat la Eurovision, vrea sa organizeze un festival international de muzica la Botosani.

Ovi, impreuna cu Ion Ilie, directorul Centrului Judetean de Cultura, au avut o prima intalnire cu presedintele Consiliului Judetean si au discutat despre posibilitatea organizarii unui astfel de festival la Botosani.

"Este vorba despre un proiect norvegiano-roman pe care vreau sa-l aduc la Botosani si sa facem o chestie deosebita aici. Un festival de muzica la Botosani, un eveniment de doua- trei zile", a spus Ovi.

"Vrem sa fie un festival international. In prima faza vor veni solisti din Norvegia. Vrem sa fie un festival de mare amploare, asa cum are Braila. Botosaniul merita un astfel de festival. Vrem sa aducem un juriu format din romani si norvegeni", a spus si Ion Ilie.

Pentru organizarea acestui festival, Ovi va colabora cu Tom Andressen, managerul fundatiei H2H, care a avut mai multe actiuni umanitare in Romania.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
210

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
273

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
183

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...