Orchestra Filarmonicii „George Enescu”, spectacol memorabil în Dubai. Cătălin Botezatu a fost prezent la eveniment

Orchestra Filarmonicii „George Enescu”, spectacol memorabil în Dubai. Cătălin Botezatu a fost prezent la eveniment

Orchestra Filarmonicii „George Enescu" Botoșani, condusă de Mirel Manea, a performat pe 17 martie la Burj al-Arab în fața familiei Al Maktoum - familia regală guvernată din Dubai. Spectacolul a avut loc în cadrul unei gale umanitare și a fost intens aplaudat de cei prezenți.

Mirela Manea, directorul artistic al Filarmonicii „George Enescu” Botoșani, a onorat invitația venită din partea „Noble Monte Carlo” pentru a oferi un spectacol cu ocazia unei gale importante ce a avut ca principal scop strângerea de fonduri pentru fundații umanitare.

La eveniment au fost prezenți și alți invitați cu ștaif, membri din personalul militar, dar și personalități din Hong Kong, Singapore, Melbourne, Bahrain, Monaco si Tokyo, care activează în fundațiile de caritate susținute de Familia Regală a Emiratelor Arabe Unite si Fundația Printesei Grace de Monaco, conform Libertatea.ro.

De asemenea, Cătălin Botezatu a fost prezent la evenimentul susținut de Orchestra Filarmonicii „George Enescu”.

„Câteodată, una dintre cele mai minunate bucurii pe care le am este atenția pe care o acord celorlalți. Fie că este un zâmbet, o atingere gentilă prin sunete de trompetă sau cuvinte de afecțiune, aceste gesturi simple mă fac să fiu fericit. Alegerea pe care am făcut-o cu aproape un an în urmă, este ca Filarmonica să trăiască cel mai frumos vis în mandatul meu. Împreună cu colegi din Filarmonica „George Enescu” Botosani, am cântat în prezența Familiei Regale a Emiratelor Arabe Unite. Gala a avut ca scop strângerea de fonduri pentru fundații umanitare, iar eu împreună cu colegii din filarmonica noastră remarcabilă am fost invitați de onoare la acest eveniment”, a spus Mirel Manea.

Mirel Manea a preluat în acest an conducerea administrativă a Filarmonicii Botoșani și anunța, încă din planul de management cu care a câștigat concursul, transformarea acestei instituții din toate punctele de vedere atât pe plan local și național, cât și pe plan internațional.

Mirel Manea este unul dintre românii care au primit permisiunea de a filma la Colosseumul din Roma. În ultimii ani a susținut concerte în New York, Miami, Dubai, Monaco, Roma, Veneția, Bruxelles, iar acum vrea să ducă pe scenele internaționale și Filarmonica Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
86

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
30

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
208

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...