Octavian Costin, premiat la Festivalul National "Jos Palaria"!

Octavian Costin, premiat la Festivalul National "Jos Palaria"!

OCTAVIAN COSTIN

La doar o săptămână după ce câştiga, la Festivalul Naţional de Arte pentru liceeni "Florian Pitiş", Premiul pentru cea mai bună interpretare, stârnind admiraţia unor mari actori, printre care Mihai Constantin sau Irina Petrescu, Octavian Costin cucereşte un nou premiu naţional la o competiţie de prestigiu!

Octavian Costin, elev al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", a obţinut Premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar la Festivalul Naţional de Teatru pentru Liceeni "Jos Pălăria", ediţia a XIII-a, desfăşurat în acest weekend la Bucureşti. Gala de premiere a avut loc duminică, în prezenţa unor actori de primă scenă ai României, ca Horaţiu Mălăele sau George Mihăiţă.

Atelierul de Teatru al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" Botosani a prezentat spectacolul "Jocul de-a vacanţa", după Mihail Sebastian. În aceeaşi competiţie, anul trecut, Atelierul de Teatru a castigat Premiul FestCo, distinctie care le asigura participarea, pe 22 mai, tot la Bucuresti, la Festivalul FestCo, in calitate de invitati. 

Iniţiat si coordonat de George Mihăiţă, directorul Teatrului de Comedie din Bucureşti, Festivalul "Jos Pălăria" a adus anul acesta în concurs 25 de trupe de liceeni, din Botoşani, Braşov, Bucureşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Ploieşti, Oradea,Târgu Jiu şi Timişoara.

Din juriul acestei ediţii au făcut parte jurnalista Gabriela Hurezean (preşedinte), scriitoarea Cornelia Maria Savu si regizoarea Teodora Câmpineanu. Organizatorii festivalului sunt Clubul UNESCO-Adolescenţii, Primăria Municipiului Bucureşti, Primăria Sectorului 3 Bucureşti, ArCub, cu sprijinul Vodafone, BCR şi Luxten.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Mărțișoare oferite în trafic de polițiștii rutieri împreună cu reprezentații Registrului Auto Român (Foto)

astăzi, 14:42
104

Cu ocazia zilei de 1 Martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român, au oferit doamnelor și domnișoarelor întâlnite &...

Eduard Florescu își cere scuze: ”Chiar dacă nimic nu justifică manifestarea mea, aș vrea doar să explic…”

astăzi, 13:42
139

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost înlocuit de Bogdan Andone în minutul 76, după ce a făcut un joc modest, ”încununat” cu penalty-ul executat lamentabil și ratat ...

(P) Visul tău poate deveni realitate cu alegerea unor proiecte noi de case și vile!

astăzi, 13:41
44

Dacă visezi la casa sau vila perfectă pentru tine și familia ta, trebuie să citești acest articol! Indiferent de preferințele și necesitățile tale, există o diversitate de opțiuni care te a...