O PILDA - Pasii lui Dumnezeu

O PILDA - Pasii lui Dumnezeu
Se spune că după moarte un om virtuos a ajuns în Rai şi i-a cerut lui Dumnezeu să îi arate viaţa pe care a trăit-o. Atunci Dumnezeu l-a dus pe o plajă şi i-a arătat două urme de paşi în nisip şi i-a spus: "Aceasta este viaţa ta iar cele două urme de paşi sunt ale Mele şi ale tale".

Omul a observat că, din când în când, în loc de două urme de paşi era doar una singură şi L-a întrebat pe Dumnezeu ce reprezintă acest lucru.

Dumnezeu i-a răspuns: "Sunt momentele din viaţa ta în care ai fost în mari încercări!", iar atunci omul revoltat i-a reproşat lui Dumnezeu: "Deci, când am avut cel mai mult nevoie de Tine m-ai lăsat singur!".

Dar Dumnezeu a zâmbit şi i-a spus: "Momentele în care ai suferit sunt marcate cu o singură urma de paşi pentru că atunci te-am luat în braţe". La acest răspuns omul şi-a plecat ochii ruşinat.


DE CATE ORI, IN SUFERINTA FIIND, TI-AI AMINTIT CA TE AFLI IN BRATELE LUI DUMNEZEU?

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
339

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
486

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
605

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...