Monica Barladeanu, prezenta la premiera filmului "Francesca", la Cinema Unirea Botosani! - VIDEO

Monica Barladeanu, prezenta la premiera filmului "Francesca", la Cinema Unirea Botosani! - VIDEO

 Monica Barladeanu in filmul Francesca  

Monica Barladeanu ar putea transforma premiera programata in aceasta saptamana la Botosani intr-un eveniment monden al anului! Cinema Unirea anunta premiera filmului "Francesca", in regia lui Bobby Paunescu, pentru vineri, ora 19.00.

Filmul ruleaza la Botosani in perioada 6-12 noiembrie, orele de spectacol fiind 13.00, 15.00, 17.00, 19.00.

La festivitatea de vineri, ora 19.00, organiatorii anunta participarea lui Bobby Paunescu, a protagonistei filmului, Monica Barladeanu, dar si a actorului Mihai Dorobantu.

Filmul "Francesca", regizat de Bobby Paunescu, a fost prezentat in premiera la Festivalul de Film de la Veneţia, unde a starnit numeroase controverse, pentru ca la final sa fie interzis in cinematografele venetiene. Decizia a fost luata dupa ce Bobby Paunescu a fost amenintat cu instanta de deputata italiana Alessandra Mussolini.

Mai precis, Fandango, casa de distribuţie a filmului, a primit o avertizare legala legata de replicile din "Francesca".  Producţia lui Bobby Paunescu, cu Monica Barladeanu in rolul principal, a fost primita pozitiv de critici, iar distribuitorul peliculei promite ca aceasta va rula in cinematografele italiene, indiferent de actiunile in instanta ale nepoatei fostului dictator Benito Mussolini.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

România - Ucraina, luni de la ora 16:00

astăzi, 17:53
3

Campionatul European de Fotbal - EURO 2024 a început la München vineri, 14 iunie, cu meciul de deschidere dintre naționala Germaniei și cea a Scoției.Competiția aduce la start 24 de...

Mai mulți elevi din Botoșani au testat ochelarii care simulează consumul de droguri! (foto)

astăzi, 17:12
33

În această săptămână, reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat la Seminarul T...

O ceartă între două profesoare de la o școală din apropiere de Botoșani s-a încheiat la spital: „S-a izbit pe jos ca și cum aș fi împins-o eu”

astăzi, 16:03
867

Două profesoare de la Școala Gimnazială Zamostea din Suceava se acuză reciproc de loviri. Conflictul ar fi pornit după ce una dintre ele, care este directoarea școlii, nu ar fi lăsat-o pe coleg...