Memorialul Ipotesti are director!

Memorialul Ipotesti are director!

 Memorialul Ipotesti  

Joi a avut loc interviul pentru postul de director al Memorialului Ipotesti, in cadrul caruia singurul candidat inscris, si anume directorul interimar al institutiei, si-a sustinut proiectul de management.

Desi reprezentantii Consiliului Judetean Botosani nu au putut fi contactati pentru a oferi informatii cu privire la rezultatul concursului, din surse neoficiale, se pare ca Miluta Jjjie a trecut cu bine de acest interviu, urmand ca vineri sa se faca informarea oficiala a candidatului.

"Nu mi s-a comunicat nimic oficial, dar din cate am inteles treaba a fost buna. Pe data de 31 martie mi s-a comunicat nota obtinuta la analiza proiectului de management, azi am sustinut acest proiect si maine mi se va aduce la cunostinta nota. Sper sa fie bine, eu am sustinut proiectul meu. Interviul mi s-a parut la obiect, s-au respectat toate etapele, a fost un examen serios. Intrebarile au fost toate la capitolele prezentate in proiect, fiind adresate de fiecare membru de comisie. Sper sa nu iau sub sapte din moment ce la proiect am luat 8,33",a declarat Miluta Jijie, directorul interimar al Memorialului Ipotesti.

Din comisia de examinare au facut  parte doi consilieri judeteni, Ada Macovei si Pavel Rusu, patru experti in domeniu, trei fiind specialisti de la Directia Judeteana de Cultura si Culte din Iasi, precum si directorul Directiei Judeteane de Cultura Botosani, Danut Hutu.
Miluta Jijjie este director interimar la Memorialul Ipotesti din data de 28 august 2009. In urmatoarea sedinta de Consiliu Judetean va fi validat rezultatul interviului de joi.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
7

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
63

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
17

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...